« Takaisin sivulle 365 Klubi

2017 Ympäristöbonus 94 464 €

2017 Ympäristöbonus lahjoitetaan kolmelle kohteelle - tutustu kohteisiin

Pidä Saaristo Siistinä rySuomen Ladun Metsämörri-toiminta Metsähallituksen Kiilopään reitin kunnostus

1 % Ympäristöbonus klubilaisten ostoista

Klubilaisena pääset mukaan tekemään hyvää, sillä kerrytät ostoillasi Ympäristöbonusta. Lahjoitamme 1 % ostoistasi vuosittain vaihtuviin kohteisiin, jotka voivat olla ympäristöön, lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita. Klubin jäsenenä pääset myös vaikuttamaan kohteiden valintaan äänestämällä.

Seuraa pisteidesi kertymistä tilisi hallinnassa

Kaikista 365 Klubin jäsenenä tehdyistä ostoksistasi lasketaan 1 % ympäristöpisteitä. Sadan euron ostoksesta kerrytät yhden ympäristöpisteen, eli 1 euron. Voit seurata pisteiden kertymistä kirjautumalla sivuillemme. Näet kuluvan vuoden ostoksistasi saadut ympäristöpisteet ostoksesta seuraavana päivänä.

Liity

2017 Ympäristöbonus 94 464 €

YmpäristöbonusVuoden 2017 Ympäristöbonus on 94 464 euroa ja se jaetaan seuraavasti:

44 398 € Pidä Saaristo Siistinä ry (47 %)
27 395 € Suomen Ladun Metsämörritoiminta (29 %)
22 671 € Metsähallituksen ylläpitämän Kiilopään reitin kunnostus (24 %)

24.1. Ympäristöbonuksen luovutus Helsingissä

Tervetuloa mukaan rentoon illanviettoon Yrjönkadun myymäläämme 24.1. klo 20 alkaen. Paikalla ovat kaikkien kohteiden edustajat. Tarjolla on pientä purtavaa.
Ilmoittaudu mukaan »

47 % Rantojen ja saaristojen puhtaanapito

Pidä Saaristo Siistinä

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen veneilijöiden, vesilläliikkujien ja retkeilijöiden ympäristöjärjestö. Sen tehtävänä on pitää Suomen rannat ja saaristo puhtaina ja tukea vesillä liikkumisen mahdollisuuksia kaikilla maamme vesistöalueilla. Yhdistys tekee konkreettisen jätehuoltotyön lisäksi ympäristökasvatustyötä. Se toimii saaristo- ja rannikkoalueilla sekä Järvi-Suomessa.

Suomalaisen luonnon puhtaus ei ole itsestäänselvyys. Pidä Saaristo Siistinä ry (PSS ry) on toiminut lähes puolet Suomen itsenäisyyden ajasta vaalien rannikko- ja Järvi-Suomen rantojen ja vesistöjen puhtautta – ja siihen tarvitaan myös sinua

www.pidasaaristosiistina.fi

29 % Lapset luontoon seikkailemaan

Suomen Ladun Metsämörritoiminta Ympäristöbonuksen kohteena 2017

Suomen Ladun lastentoiminnan vankka kulmakivi on Metsämörri-toiminta. Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan.

Metsämörri-klubi on maksuton ja kaikille avoin. Klubilaiset saavat Metsämörrin kirjeen sähköpostitse kaksi kertaa vuodessa ja alennuksen kausittain vaihtuvasta Metsämörri-tuotteesta.

Tutustu tarkemmin Metsämörri-toimintaan.

24 % Kiilopään reitin kunnostus

Metsähallituksen Kiilopään reitti Ympäristöbonuksen kohteena 2017

Metsähallitus kunnostaa ympäristöbonusrahoilla Saariselän Kiilopään huipun reittiä. Eroosio kuluttaa polkua ja niinpä rahoilla kunnostetaan huipulle vieviä portaita ja taukopaikkoja nousun varrelle. Perille saamme oman PERILLÄ-penkin Ulkona.Perillä. -sloganimme mukaisesti.

Tutustu Kiilopään seudun reitteihin.

 

Tuet ympäristöä kuulumalla 365 Klubiin ja tekemällä laadukkaat varustehankinnat meiltä.
Tehdään yhdessä hyvää myös vuonna 2018!

2018 kohteet ovat - tutustu kohteisiin

VirhoIkäinstituutti Pidä Saaristo Siistinä

Ympäristöbonus 2018

YmpäristöbonusVuoden 2018 Ympäristöbonus jaetaan seuraavasti:

50 % Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry
30 % Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja
20 % Pidä Saaristo Siistinä ry

24.1. Ympäristöbonuksen luovutus Helsingissä

Tervetuloa mukaan rentoon illanviettoon Yrjönkadun myymäläämme 24.1. klo 20 alkaen. Paikalla ovat kaikkien kohteiden edustajat. Tarjolla on pientä purtavaa.
Ilmoittaudu mukaan »

50 % Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry

Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry (50 %)

Virtavesien hoitoyhdistys Virho ry on yleishyödyllinen, vapaaehtoistyöhön perustuva järjestö. Virhon toiminnan tavoitteena on elvyttää ja kunnostaa virtavesiä ja turvata koko vesiekosysteemin elinehdot niin laajasti kuin mahdollista. Tavoitetta toteutetaan esimerkiksi koski- ja purokunnostuksin, neuvonta- ja valistustyöllä, lohikalojen kotiutusistutuksilla sekä kansallisesti ja paikallisesti vaikuttamalla asiantuntijalausunnoin kuten kalastuslain uudistuksessa.

Ympäristöbonuksen Virtavesien hoitoyhdistys kohdistaa kalateiden kunnostukseen joissa ja puroissa sekä tämän toiminnan laajentamiseen uusille alueille ja saamaan alan pariin uusia ammattilaisia.

30 % Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja (30 %)

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanjalla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. Kampanja haastaa vapaaehtoisia, läheisiä ja naapureita iäkkäiden ulkoiluystäviksi. Ulkoilun ilo kuuluu kaikille! Kampanja on järjestetty jo kuusi kertaa.

Ympäristöbonuksen Ikäinstituutti kohdistaa kampanjan näkyvyyden parantamiseen sekä paikallisen ulkoiluystävätoiminnan tukemiseen. Tällä edistetään yhä useamman vanhuksen mahdollisuudet ulkoiluun.

20 % Pidä Saaristo Siistinä ry

Pidä Saaristo Siistinä ry (20 %)

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien vesillä liikkuvien ja vesistöjen äärellä retkeilevien ympäristöjärjestö. Teemme konkreettista ympäristöhuoltotyötä saaristo- ja rannikkoalueilla sekä Järvi-Suomessa. Tarjoamme ratkaisuja roskaantumisen, rehevöitymisen ja vesistöjen kemikalisoitumisen ehkäisemiseksi, jotta retkeily puhtaiden vesistöjen äärellä olisi mahdollista tulevaisuudessakin.

Ympäristöbonuksen Pidä Saaristo Siistinä ry kohdistaa yhdistyksen vuosittaiseen Siisti Biitsi -rantojensiivouskampanjaan. Bonuksen avulla siivottujen rantojen määrää voitaisiin nostaa ennätyslukemiin vuonna 2019 yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

 

Tuimme 62 324,49 eurolla Outward Bound Finlandia vuonna 2016

Seuraa Löydä oma lähteesi -projektin kehitystä Outward Bound Finlandin sivuilla.

Vuoden 2016 aikana kerätty ympäristöbonus lahjoitettiin Outward Bound Finlandille ja erityisesti heidän Takaisin lähteelle -projektilleen. Ympäristöbonuksen summa oli huikeat 62 324,49 euroa! Kiitos sinulle klubilainen, Outward Bound Finland saa kehitettyä toimintaansa turvallisesti.

Outward Bound Finland tarjoaa ohjatusti haasteellisia ja tavoitteellisia, toiminnan kautta saavutettavia elämyksiä, kannustaa ihmisiä omakohtaiseen kasvuun, toisten huomioon ottamiseen, ihmisten väliseen yhteisymmärrykseen ja opitun soveltamiseen elämään, kouluun ja työhön.

Outward Bound Finland ry (OBF) kehittää ja harjoittaa elämyspedagogiikkaan pohjautuvaa kasvatuksellista ja koulutuksellista toimintaa sekä edistää elämyspedagogiikan menetelmiä käyttävien yhteisöjen kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä. OBF on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema nuorisotyön palvelujärjestö.

Lue tarkemmin Outward Bound Finlandin sivuilta.

 

Outward Bound vie Suomen nuoret takaisin lähteelle - tule mukaan tukemaan!

Outward Bound

Löydä oma lähteesi -projekti opettaa nuorille retkeilytaitoja, luonnossa liikkumista ja luonnon kunnioittamista. Tärkeintä on nuorten itsensä aktivoiminen: opittujen taitojen avulla he saavat itse suunnitella oman retkensä, ottaa vastuun itsestään, toisistaan ja luonnosta.

Viiden päivän retkeilykurssi on suunnattu erityisesti 9-luokkalaisille nuorille, joiden mahdollisuudet päästä mukaan tällaiseen toimintaan ovat heikot. Vieraantuminen niin luonnosta, itsestään kuin muistakin on vakava ongelma, ja kurssilla autetaan löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksia, myös ryhmänä toimiessa. Metsästä löytyvästä lähteestä pulppuaa raikas ja etsitty lähdevesi, samaan tapaan omasta itsestä löydetystä lähteestä kumpuaa nuoren itseluottamus.

Elämyspedagogisten menetelmien avulla trangioiden käyttö, metsään majoittuminen, suunnistaminen ja vaikkapa kalliolaskeutuminen tarjoavat mahdollisuuden tunnistaa omia resurssejaan. Päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja päämäärien asettaminen konkretisoituvat luonnossa vaeltaessa. Kokemus itsensä voittamisesta antaa valmiuksia elämän haasteista selviämiseen yleisemminkin, opiskelupaikan löytämisestä alkaen. Yhteistyö luonnossa opettaa nuorille, että he voivat itse vaikuttaa myös koululuokassa vallitsevaan ilmapiiriin omalla käytöksellään. Matkaa lähteelle tehdään yhtä aikaa kukin omana itsenään ja ryhmässä.

Outward Bound tukee nuoren kasvua omaksi itsekseen ja yhteiskuntaan osallistuvaksi kansalaiseksi. Tule mukaan tukemaan nuorten matkaa lähteelle!

Liity

Edut partnereilta | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Tapahtumat | 365-lehti