« Takaisin sivulle 365 Klubi

Black Friday tarjous

Tervetuloa ostoksille Black Friday -perjantaina 24.11.2017 myymälöihimme ja verkkokauppaan. Tarjoamme 5 % Ympäristöbonusta kaikkien asiakkaiden kaikista ostoksista! Tarkoitamme kaikkien asiakkaiden, ei vain klubilaisten. Käytä päivän ainutlaatuinen tarjous hyväksesi ja tuet samalla tärkeitä Ympäristöbonuskohteita. Nähdään perjantaina!

Vuoden jokaisena päivänä 365 Klubilaisten ostoksista kertyy 1 % Ympäristöbonusta, joka lahjoitetaan vuosittain klubilaisten valitsemiin eri kohteisiin. Klubiin liittyminen ja jäsenyys on ilmaista!

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

Äänestä vuoden 2018 Ympäristöbonuskohteita

Tuet kolmea kohdetta kuulumalla 365 Klubiin ja tekemällä laadukkaat varustehankinnat meiltä


Pidä Saaristo Siistinä Suomen Ladun Metsämörritoiminta Ympäristöbonuksen kohteena 2017 Metsähallituksen Kiilopään reitti Ympäristöbonuksen kohteena 2017

Tuimme 62 324,49 eurolla Outward Bound Finlandia vuonna 2016.
Tehdään yhdessä hyvää myös vuonna 2017!

1 % ympäristöbonus klubilaisten ostoista

Klubilaisena pääset mukaan tekemään hyvää ilman lisämaksua, sillä kerrytät ostoillasi Ympäristöbonusta. Lahjoitamme 1 % ostoistasi vuosittain vaihtuviin kohteisiin, jotka voivat olla ympäristöön, lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita. Klubin jäsenenä pääset myös vaikuttamaan kohteiden valintaan äänestämällä.

Ympäristöbonuskohteet 2017

Vuoden 2017 Ympäristöbonuksen jaamme kolmen kohteen kesken. 365 Klubin jäsenet saivat äänestää kohteita ja saimmekin runsaasti ääniä, kiitos! Vuonna 2017 kohteet ovat Pidä Saaristo Siistinä ry, Suomen Ladun Metsämörritoiminta ja Metsähallituksen ylläpitämän Kiilopään reitin kunnostus.

47 % Rantojen ja saaristojen puhtaanapito

Pidä Saaristo Siistinä

Pidä Saaristo Siistinä ry logoPidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen veneilijöiden, vesilläliikkujien ja retkeilijöiden ympäristöjärjestö. Sen tehtävänä on pitää Suomen rannat ja saaristo puhtaina ja tukea vesillä liikkumisen mahdollisuuksia kaikilla maamme vesistöalueilla. Yhdistys tekee konkreettisen jätehuoltotyön lisäksi ympäristökasvatustyötä. Se toimii saaristo- ja rannikkoalueilla sekä Järvi-Suomessa.

Suomalaisen luonnon puhtaus ei ole itsestäänselvyys. Pidä Saaristo Siistinä ry (PSS ry) on toiminut lähes puolet Suomen itsenäisyyden ajasta vaalien rannikko- ja Järvi-Suomen rantojen ja vesistöjen puhtautta – ja siihen tarvitaan myös sinua!

Jotta saisimme nauttia puhtaista vesistöistämme vielä seuraavatkin sata vuotta, kannustaa yhdistys kaikkia pysähtymään välillä valintojensa ääreen. Yhdistys tarjoaa keinoja roskaantumisen ja rehevöitymisen ehkäisyyn sekä ratkaisuja myrkyttömään vesillä liikkumiseen.

Huolehditaan yhdessä Suomen vesistöille entistäkin puhtaampi tulevaisuus!

www.pidasaaristosiistina.fi

29 % Lapset luontoon seikkailemaan

Suomen Ladun Metsämörritoiminta Ympäristöbonuksen kohteena 2017

Suomen Latu logoSuomen Ladun lastentoiminnan vankka kulmakivi on Metsämörritoiminta. Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan.

Metsämörri-klubi on maksuton ja kaikille avoin. Klubilaiset saavat Metsämörrin kirjeen sähköpostitse kaksi kertaa vuodessa ja alennuksen kausittain vaihtuvasta Metsämörri-tuotteesta.

Toiminnasta vastaavat Suomen Latu ja Finlands Svenska Idrott, ja sitä toteuttavat metsämörrinohjaajan koulutuksen saaneet henkilöt. He toimivat mm varhaiskasvatuksessa ja kouluissa ja Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä.

Tutustu tarkemmin Metsämörri-toimintaan.

24 % Kiilopään reitin kunnostus

Metsähallituksen Kiilopään reitti Ympäristöbonuksen kohteena 2017

Metsähallitus logoMetsähallitus kunnostaa ympäristöbonusrahoilla Saariselän Kiilopään huipun reittiä. Eroosio kuluttaa polkua ja niinpä rahoilla kunnostetaan huipulle vieviä portaita ja taukopaikkoja nousun varrelle. Perille saamme oman PERILLÄ-penkin Ulkona.Perillä. -sloganimme mukaisesti.

Tutustu Kiilopään seudun reitteihin.

Seuraa pisteidesi kertymistä tilisi hallinnassa

Kaikista 365 Klubin jäsenenä tehdyistä ostoksistasi lasketaan 1 % ympäristöpisteitä. Sadan euron ostoksesta kerrytät yhden ympäristöpisteen, eli 1 euron. Voit seurata pisteiden kertymistä kirjautumalla sivuillemme. Näet kuluvan vuoden ostoksistasi saadut ympäristöpisteet ostoksesta seuraavana päivänä.

Tuimme 62 324,49 eurolla Outward Bound Finlandia vuonna 2016

Ensimmäinen Löydä oma lähteesi -projekti on päättynyt! Lue raportti nuorten retkestä ja valmistautumisesta! Uuteen Löydä oma lähteesi -projektiin on haku avoinna ja nuorisoryhmät, koululuokat jne. voivat hakea siihen, lue lisää Outward Bound Finlandin sivuilta ja lähetä ryhmäsi kanssa hakemus!

Vuoden 2016 aikana kerätty ympäristöbonus lahjoitettiin Outward Bound Finlandille ja erityisesti heidän Takaisin lähteelle -projektilleen. Ympäristöbonuksen summa oli huikeat 62 324,49 euroa! Kiitos sinulle klubilainen, Outward Bound Finland saa kehitettyä toimintaansa turvallisesti.

Outward Bound Finland tarjoaa ohjatusti haasteellisia ja tavoitteellisia, toiminnan kautta saavutettavia elämyksiä, kannustaa ihmisiä omakohtaiseen kasvuun, toisten huomioon ottamiseen, ihmisten väliseen yhteisymmärrykseen ja opitun soveltamiseen elämään, kouluun ja työhön.

Outward Bound Finland ry (OBF) kehittää ja harjoittaa elämyspedagogiikkaan pohjautuvaa kasvatuksellista ja koulutuksellista toimintaa sekä edistää elämyspedagogiikan menetelmiä käyttävien yhteisöjen kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä. OBF on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema nuorisotyön palvelujärjestö.

Lue tarkemmin Outward Bound Finlandin sivuilta.

Outward Bound vie Suomen nuoret takaisin lähteelle - tule mukaan tukemaan!

Outward Bound

Löydä oma lähteesi -projekti opettaa nuorille retkeilytaitoja, luonnossa liikkumista ja luonnon kunnioittamista. Tärkeintä on nuorten itsensä aktivoiminen: opittujen taitojen avulla he saavat itse suunnitella oman retkensä, ottaa vastuun itsestään, toisistaan ja luonnosta.

Viiden päivän retkeilykurssi on suunnattu erityisesti 9-luokkalaisille nuorille, joiden mahdollisuudet päästä mukaan tällaiseen toimintaan ovat heikot. Vieraantuminen niin luonnosta, itsestään kuin muistakin on vakava ongelma, ja kurssilla autetaan löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksia, myös ryhmänä toimiessa. Metsästä löytyvästä lähteestä pulppuaa raikas ja etsitty lähdevesi, samaan tapaan omasta itsestä löydetystä lähteestä kumpuaa nuoren itseluottamus.

Elämyspedagogisten menetelmien avulla trangioiden käyttö, metsään majoittuminen, suunnistaminen ja vaikkapa kalliolaskeutuminen tarjoavat mahdollisuuden tunnistaa omia resurssejaan. Päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja päämäärien asettaminen konkretisoituvat luonnossa vaeltaessa. Kokemus itsensä voittamisesta antaa valmiuksia elämän haasteista selviämiseen yleisemminkin, opiskelupaikan löytämisestä alkaen. Yhteistyö luonnossa opettaa nuorille, että he voivat itse vaikuttaa myös koululuokassa vallitsevaan ilmapiiriin omalla käytöksellään. Matkaa lähteelle tehdään yhtä aikaa kukin omana itsenään ja ryhmässä.

Outward Bound tukee nuoren kasvua omaksi itsekseen ja yhteiskuntaan osallistuvaksi kansalaiseksi. Tule mukaan tukemaan nuorten matkaa lähteelle!

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta

 

Naturbonus

 

365 Klubbens medlemmar stöder med sina inköp 3 av medlemmarna utvalda naturprojekt

365 Klubben donerade 62 324,49 € år 2016  till Outward Bound Finland!

Kom med och gör gott tillsammans även 2017. 

1 % naturbonus av dina inköp

Som klubbmedlem har du möjlighet att göra gott utan att betala mera! Av dina inköp betalar vi 1%  till olika Naturprojekt. Våra projekt varierar från år till år och projekten kan stöda verksamhet som främjar samverkan mellan naturen och barn , unga eller  äldre. Våra projekt kan även vara allmännyttiga eller naturvårdande. Du får varje år som klubbmedlem vara med och påverka vad Naturbonusen stöder! Kom med och gör gott!

Naturbonusprojekten 2017

År 2017 stöder vi 3 projekt emedan den insamlade summan sannolikt överskrider 80.000€! Vi fick in massor av röster år 2016, tack för dem och kom med och rösta i slutet av året! Naturprojekten år 2017 är Håll Skärgården ren r.f, Skogsmullevverksamheten och renoveringen av vandringsleden upp till Kiilopää (Saariselkä).