Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (24)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    Naisten kengät

    Onko suuntana tunturit, metsäpolut, ranta vai kaupungin kadut? Löydät laajasta naisten kenkävalikoimastamme oikeanlaiset ulkoilukengät kaikkiin tilanteisiin. Taitatpa sitten matkaa jalan, pyöräillen tai veneillen. Meiltä löydät laadukkaat naisten kengät ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan.

    Ulkoilua voi harrastaa niin monella tavalla ja monipuolisesti. Monipuolisuus näkyy myös ulkoilukenkävalikoimassamme. Tarjoamme laajasti vaihtoehtoja aina kesäisistä sandaaleista tukeviin ja järeisiin vaelluskenkiin. Matalavartisista kengistä löytyy kevyitä kenkiä vapaa-aikaan ja sporttisia lenkkareita niin metsäpoluille kuin kaupunkiinkin. Retkeilykengät voivat olla matalavartiset tai keskikorkealla varrella varustetut, ja niissä voi olla vedenpitävä kalvo estämässä jalkojen kastumista. Kun haluat tuntea maaston muodot mahdollisimman tarkasti, valintasi voi olla paljasjalkakengät. Suosituissa paljasjalkakengissä on malleja juoksuun, retkeilyyn ja arkeen.

    Vaella kauas ja nouse vuorille

    Meiltä löydät laajan valikoiman naisten vaelluskenkiä. Kun olet suuntaamassa usean päivän vaellukselle raskaan rinkan kanssa, vaaditaan vaelluskengältä laatua, tukevuutta ja sopivaa jäykkyyttä. Erityisesti jos olet suuntaamassa haastavaan maastoon vuoristoon, on vuoristoon suunniteltu kenkä paikallaan. Pohjoismaisiin maastoihin soveltuvat useimmiten parhaiten jäykkyysluokan B ja BC-kengät.

    Hypi lätäköissä ja nauti sateesta

    Kumisaappaat ovat monen ulkoilijan luottovalinta marjastamaan ja sieneen suunnatessa. Viimeistään sadekeleillä kumisaappaat on kaivettava esiin, oli suuntana sitten metsä tai kävely kotikaduilla. Sirot, matalavartiset saappaat on näppärä pukea arjessa jalkaan, kun taas korkeat varret tarjoavat enemmän suojaa kosteassa varvikossa etenemiseen ja kunnon sateille.

    Oikeanlaiset kengät talveen

    Ulkoilukenkiä tarvitaan toki yhtä lailla talvella, joten talven lumeen ja loskaan löydät myös laajan valikoiman, josta valita. Kun todella liukkaat kelit yllättävät, ovat nastakengät varmin valinta. Käytännölliset kitkakengät antavat myös hyvää pitoa ja ovat monipuoliset talvikengät, joilla voit huoletta suunnata myös sisätiloihin. Korkeavartiset nahkasaappaat lämpimällä eristeellä ovat ihana valinta talven paukkupakkasille.

    Kokeilemalla löydät parhaan mallin

    Riippumatta siitä, minne olet suuntaamassa ja mitkä toiveesi ovat, löydät valikoimastamme varmasti sopivan mallin.  Tervetuloa myymälään sovittamaan kenkiä; asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikeanlaisten kenkien löytämisessä. Myös verkosta tilaat vaivattomasti kengät erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erityisesti vaellus- ja juoksukenkien kohdalla on hyvä muistaa varata tarpeeksi aikaa kenkien sisäänajoon, joten uudet kengät tulisi hankkia hyvissä ajoin ennen vaellusmatkaa tai juoksutapahtumaa.

    Lue lisää
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (24)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite