Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Roc Blanc

    Tierran kestävimmät ja teknisimmät kuorivaatteet vaativaan ja pitkäaikaiseen käyttöön vuoristoympäristössä. Roc Blanc -vaatteiden yksityiskohdat ja mitoitus on suunniteltu toimimaan kannettaessa reppua ja käytettäessä kiipeilyvaljaita, joten esimerkiksi tuuletusaukkoja on helppo käyttää repun olkaimista huolimatta. Ruotsin vuoristopelastusjärjestö ja tietyt sherpat Himalajalla luottavat Tierran Roc Blanc-sarjaan.

    Roc Blanc-sarjan takkia on uudistettu käyttäjiltä saadun palautteen perusteella ja lopputuloksena on syntynyt optimoiduin kuoritakki alppiympäristöön.

    Tierra

    Tierra on perustettu vuonna 1983 Ruotsissa tarkoituksenaan valmistaa parhaita vaatteita vuoristo-olosuhteisiin. Tierra oli mukana ensimmäisessä kokonaan ruotsalaisessa retkikunnassa Mount Everestin huipulle, kuin myös Ola Skinnarmon mukana Pohjoisnavalle. Tierran tuotteita käytetään ja testataan jatkuvasti ympäri maailmaa niin ammattikseen seikkailevien kuin harrastuksenaan arkielämässä seikkailevien toimesta.

    Tierralle seikkailu on tärkeä asia monestakin syystä. Tierran henkilökunta viihtyy itse vuoristossa, ja haluavat siten ammattiylpeydellä valmistaa vain parhaita vaatteita vuoristossa käytettäväksi.

    Tierran valikoima ei perustu pelkästään tuotteisiin, joita voi käyttää korkealla vuoristossa. Mallistossa on myös arkikäyttöön soveltuvia vaatteita, kuin myös kalliokiipeilyyn ja normaaliin eräretkeilyyn soveltuvia tuotteita.

    Partioaitan valikoimassa Tierralta on laadukkaita kuorivaatteita, softshell-vaatteita, fleecejä, paitoja ja asusteita.

    Lue englanniksi Tierran ympäristövastuusta. Lue Tierran untuvan hankinnasta ja käsittelystä.

    Lue lisää

    Suosituimmat Tierra tuotteet 

    Katso muita Tierra tuotteita

    Saatavilla Hampurin myymälässä

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite