/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Retki- ja maastokartat Suomeen ja Pohjoismaihin

    Meiltä löydät useat eri retkikartat ja maastokartat upeisiin retkikohteisiin! Kartta on tärkeä väline retkillä ja vaelluksilla sekä niiden suunnittelussa. Muun muassa Calazo ja Karttakeskus ovat tehneetkin retkien suunnittelun helpoksi karttojensa avulla. Maastokarttoja löytyy moneen mittakavaan, alkaen Nuuksion 1:15 000 aina Ahvenanmaan 1:150 000 asti. Mikäli et ole ihan varma miten kompassia ja karttaa käytetään, se taito kannattaa ottaa haltuun, aloita tutustumalla suunnistusoppaaseemme »

    Maasto- ja retkeilykartan mittakaava ja kartan lukeminen

    Kartan mittakaava kertoo millaista matkaa yksi sentti kartalla vastaa oikeassa maastossa. Esimerkiksi 1:50 000 tarkoittaa, että 1 cm kartalla vastaa 0,5 km maastossa. Tämä tieto helpottaa paljon, kun suunnittelee reittejä ja mittaa etäisyyksiä kartalla. 

    Valikoimamme kartat kestävät taittelua eivätkä repeä normaalissa käytössä. Kartan materiaali kestää vettä ja ominaisuudet säilyvät niin talvipakkasessa kuin kesähelteessäkin. Maastotietojen lisäksi karttoihin on merkitty muun muassa tuvat ja suositut reitit. Osa kartoista sisältää myös talviset huoltourat ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. 

    Reittisuunnittelu - tuiki tärkeä osa reissua

    Lähes yhtä hauskaa kuin retkeily ja vaellus itsessään, on myös retken ja reitin suunnittelu. Nappaa retkikaverisi ja kuppi kuumaa, ja istahtakaa alas kartan kanssa. Kartta antaa nimittäin oivan työkalun retken suunnitteluun. Reittejä voit merkitä karttaan valmiiksi itsellesi esimerkiksi yliviivaustussilla. 

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite