Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Retkikartat & maastokartat

    Valmistaudu seuraavaan seikkailuusi todella hyvällä ja ajan tasalla olevalla retkikartalla. Meiltä löydät useat eri retkikartat ja maastokartat upeisiin retkikohteisiin! Kartta on tärkeä väline retkillä ja vaelluksilla sekä niiden suunnittelussa. Muun muassa Calazo ja Karttakeskus ovat tehneetkin retkien suunnittelun helpoksi karttojensa avulla.

    Paperinen kartta

    Vaikka nykyään lähes kaikilta löytyy taskusta GPS kännykästä tai GPS-laite, niin paperinen retkikartta on tärkeää olla mukana ja kartanlukutaitoa kannattaa harjoittaa ennen retkelle lähtöä. Kompassi on paperisen kartan paras kaveri ja näillä suunnistusvälineillä onnistuu perille löytäminen tilanteessa kuin tilanteessa.

    Retkikartat Suomeen ja Pohjoismaihin

    Yksityiskohtaiset, vedenpitävistä materiaaleista valmistetut retkikarttamme ovat hyviä ystäviä seikkailuissasi. Meillä on karttoja, jotka kattavat periaatteessa koko Suomen, sekä maan että veden. Valikoimassamme myös paljon retkikarttoja suosittuihin reitteihin ja erämaihin Ruotsissa ja Norjassa.

    Vedenpitävät retkikartat

    Valikoimamme kartat kestävät taittelua eivätkä repeä normaalissa käytössä. Kartan materiaali kestää vettä ja ominaisuudet säilyvät niin talvipakkasessa kuin kesähelteessäkin. Maastotietojen lisäksi karttoihin on merkitty muun muassa tuvat ja suositut reitit. Osa kartoista sisältää myös talviset huoltourat ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat.

    Kartat ulkoiluun

    • Selkeät ja helppolukuiset kartat
    • Olennaista tietoa – jonka haluat tietää tunturivaelluksellasi
    • Kestävä ja vedenpitävä karttamateriaali
    • Vinkkejä jännittäviin retkiin
    • Oppaita ja vinkkejä mielenkiintoisista kohteista

    Reittisuunnittelu retkikartan avulla - tuiki tärkeä osa reissua

    Lähes yhtä hauskaa kuin retkeily ja vaellus itsessään, on myös retken ja reitin suunnittelu. Nappaa retkikaverisi ja kuppi kuumaa, ja istahtakaa alas retkikartan kanssa. Kartta antaa nimittäin oivan työkalun retken suunnitteluun. Reittejä voit merkitä karttaan valmiiksi itsellesi esimerkiksi yliviivaustussilla. Karttaa on myös hyvä merkata potentiaaliset leiripaikat. Näin vaelluksella niiden löytäminen kartalta on nopeampaa ja helpompaa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite