Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Merinovillaiset alusasut

    Merinovilla on erinomainen materiaali alusasuille ja kerrastoille! Se siirtää kosteutta pois iholta, joten se tuntuu mukavalta päällä sekä lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Merinovilla ei myöskään kutita, joka on tärkeää alusasuissa ja kerrastoissa. Materiaalina merinovilla hajottaa pahanhajuisia bakteereita, joten voit käyttää merinovillaista vaatetta useana päivän putkeen, jos vain tuuletat vaatteen välissä. Merinovillakerrasto sopii erinomaisesti kerrospukeutumiseen. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Merinovillakerrastot ja merinoalusasut toimivat kesät talvet

    Merinovilla on usean ulkoilijan luottovalinta sen lähes ylivertaisten ominaisuuksien vuoksi. Merinovillainen aluskerros onkin tärkeä kulmakivi retkeilijän ja ulkoilijan vaatekaapissa, sillä se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla. Merinovillakerraston alle kannattaa pukea merinovillaiset alusvaatteet, sillä merinovilla imee itseensä kosteutta jättäen pinnan kuivaksi ja tuntuu miellyttävältä päällä kosteanakin. Merinovilla on siis yhtä aikaa imukykyinen että vettä hylkivä. Tutustu merinovillaan materiaalina!

    Merinovillan ominaisuudet »


    Samalla merinovillakerrastolla useampi päivä

    Merinovilla hajottaa pahanhajuisia bakteereita. Vaatetta voikin siksi käyttää useampana päivänä putkeen, kun vain tuulettaa vaatteen välissä. Tämä ominaisuus on erinomainen erityisesti reissussa ja kevytretkeilyssä. Merinovilla ei myöskään rypisty. Voit tutustua villan huoltoon ja pesuun oppaassamme, josta saat neuvot ja niksit, kun tuuletus ei enää riitä.

    Villavaatteen huolto ja pesu »

    Lue lisää
    Suodatin
    39 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite