/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ympäristöbonus 1 % luonnolle

    Ympäristöbonuksen kohdehaku

    Onko teillä tiedossa ympäristön suojeluun tai lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita projekteja tai hankkeita? Partioaitan Ympäristöbonus auttaa.

    Lisää tietoa kohdehausta »

    1 % ostoistasi – yli 100 000 euroa luonnolle

    Tiesitkö, että Partioaitta lahjoitti viime vuonna yli 100 000 euroa hankkeisiin, joissa tuetaan ympäristönsuojelua ja luonnossa liikkumista? 365-klubin jäsenenä olet mukana tekemässä hyvää, sillä kaikkien klubilaisten ostosten yhteissummasta lahjoitamme yhden prosentin luonnolle. Rahat annamme suomalaisille kohteille, jotka klubilaiset valitsevat äänestämällä.

    Nyt keräämme Ympäristöbonusta

    Vuoden 2021 ajan keräämme Ympäristöbonusta kolmelle klubilaisten äänestämälle kohteelle. Ympäristöbonus kertyy 365-klubin jäsenten ostosten yhteissummasta, josta tilitämme 1 %:n lahjoitussummaan. Vuoden aikana kertynyt Ympäristöbonuksen kokonaissumma julkaistaan tammikuussa 2022.

    Katso kaikki vuoden 2021 Ympäristöbonuskohteet »

    Tutustu vuoden 2020 Ympäristöbonuskohteisiin

    Vuonna 2020 Ympäristöbonusta kerätiin 123 150 € ja se lahjoitettiin kolmelle kohteelle – Hetta-Pallas -vaellusreitin kunnostustöihin, Itämeren suojeluun ja lasten ulkoliikunnan tukemiseen.

    Katso kaikki vuoden 2020 Ympäristöbonuskohteet »

    Seuraa Ympäristöbonuksen kertymistä

    Kaikista 365-klubin jäsenenä tekemistäsi ostoksista keräät 1 % Ympäristöbonusta. Esimerkiksi sadan euron ostoksesta kerrytät yhden euron. Voit seurata omaa Ympäristöbonuksen kertymistä kirjautumalla Oma tili -sivuillesi. Oma tili -sivulla näet kuluvan vuoden Ympäristöbonuksen. Ympäristöbonus näkyy Oma tili -sivullasi ostoksia seuraavana päivänä.

    Siirry oma tili -sivullesi »

    Tutustu vuoden 2019 Ympäristöbonuskohteisiin

    Vuonna 2019 Ympäristöbonusta kerätiin 110 625 € ja se lahjoitettiin kolmelle kohteelle – aarniometsälle, puhtaalle Itämerelle ja ympäristökasvatukseen.

    Katso kaikki vuoden 2019 Ympäristöbonuskohteet »

    Tutustu vuoden 2018 Ympäristöbonuskohteisiin

    Vuonna 2018 Ympäristöbonusta kerätiin 101 250 € ja se lahjoitettiin kolmelle kohteelle – virtavesien elvyttämiseen ja luonnontilaan palauttamiseen, rantojen siistimiseen Siisti Biitsi -ohjelmassa ja Vie vanhus ulos -kampanjaan.

    Katso kaikki vuoden 2018 Ympäristöbonuskohteet »

    Tutustu vuoden 2017 Ympäristöbonuskohteisiin

    Vuonna 2017 Ympäristöbonusta kerätiin 94 464 € ja se lahjoitettiin kolmelle kohteelle – rannikon ja saariston puhtaanapitoon, Suomen Ladun Metsämörri-toimintaan ja Kiilopään reitin kunnostukseen.

    Katso kaikki vuoden 2017 Ympäristöbonuskohteet »

    Tutustu vuoden 2016 kohteeseen

    Vuonna 2016 Ympäristöbonusta kerättiin 62 324 € ja se lahjoitettiin Outward boudn Finlandille ja erityisesti heidän Takaisin lähteelle -projektilleen.

    Tutustu vuoden 2016 Ympäristöbonuskohteeseen »

    Etkö ole vielä jäsen?

    Liity nyt ilmaiseen 365-klubiin »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite