Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hanwag

    Useimmat retkeilyn harrastajat tietävät, mistä on kyse, kun puhutaan Hanwagin kengistä. Hanwagit ovatkin todella tykätyt, laadukkaat ja kestävät kengät. Laadun ohella suosion syynä varmasti on laaja valikoima eri lestejä. Hanwagilta löytyy kenkä jokaisen jalkaan.

    Hanwagin käsityöperinne

    Hanwagin perusti vuonna 1921 Vierkirchenissä, Saksassa Hans Wagner, jonka nimestä yritys sai myös nimensä. Hans Wagner oppi kengän teon taidon isältään ja isoisältään. Hans opetteli tuplatikkaustekniikan, jota käytetään edelleen Hanwagin kengissä. Vanhat käsityöperinteet elävätkin edelleen vahvasti Hanwagin tehtailla, joita on Saksan Vierkirchenin lisäksi Kroatiassa, Romaniassa ja Unkarissa.

    Hanwag-kengät tehdään Euroopassa

    Suurin osa kenkien materiaaleista saadaan lähiseudulta, joten lyhyet matkat vähentävät ympäristövaikutusta. Laatuvaatimukset niin materiaalien kuin työnlaadunkin suhteen ovat tiukat, ja ekologisuus sekä kestävä kehitys koko tuotantoketjussa on tärkeässä roolissa. Kenkien koko valmistusketju aina raaka-aineiden tuottajista kenkien valmistukseen ja myyntiin asti sijaitsee Euroopan rajojen sisäpuolella.

    Ainoa poikkeus tähän on jakin nahka, joka on tiibetiläistä alkuperää. Hanwag on tarkoin valinnut yhteistyökumppaninsa, joilta he ostavat kengissään käytettävän nahan. Hanwagin käyttämä nahka on aina elintarviketeollisuuden sivutuote.

    Ostamalla Hanwagin kengät hankit huippulaadukkaat ja kestävät matkakumppanit retkille ja vaelluksille ja olet samalla tehnyt ekologisemman valinnan ympäristön hyväksi. Hanwagilla on valtava valikoima erilaisia kenkiä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Kaikki kengät suunnitellaan alusta alkaen tiettyyn käyttötarkoitukseen.

    Lue lisää
    Suodatin
    74 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite