Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hanwag on luonut käytännöllisiä, ympäristöystävällisiä kenkiä jo vuodesta 1921. Monikäyttöiset ja kestävällä tavalla tuotetut Hanwag Saldana Low- ja Hanwag Tarso Low -vaelluskengät sopivat loistavasti kesän kaikille retkille. Kenkien TubeTec Eco -pohjarakenne takaa täydellisen mukavuuden ja pehmustuksen. Valmistuksessa on käytetty PU, TPU-putkea ja kumipohjaan kierrätysmateriaalia. Europassa tuotetut Hanwag kengät ovat laadukas valinta. Hanwagilla panostetaan täydelliseen istuvuuteen, kestävyyteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tutustu Partioaitan laajaan Hanwag-valikoimaan!

    Tiesitkö, että kaikkia Hanwag kenkäpohjia voidaan uusia? Osta itsellesi elinikäiset kengät valitsemalla Hanwag!

    Hanwag

    Oikea lesti jokaiselle jalalle - Tutustu Hanwagin lesteihin tästä.

    Hanwagin perusti vuonna 1921 Vierkirchenissä, Saksassa Hans Wagner, kenen nimestä yritys sai myös nimensä. Hans Wagner oppi kengän teon taidon isältään ja isoisältään. Myös hänen kaksi veljeään Adolf Wagner ja Lorenz Wagner perustivat samoihin aikoihin omat yrityksensä: Adolf Hochlandin ja Lorenz Lowan.

    Laatu on aina ollut tärkein tekijä Hanwagilla, ja edelleen 30 % kengistä valmistetaan Vierkirchenissä omassa tehtaassa. Siellä käsin valmistetut kengät ovat yleensä vuoristokenkiä ja tuplatikkauskenkiä. Loput kengistä valmistetaan samoin laatuvaatimuksin Kroatiassa, Unkarissa ja Romaniassa. Suurin osa kenkien materiaaleista saadaan lähiseudulta, joten lyhyet matkat vähentävät ympäristövaikutusta.

    Hanwagilla on valtava valikoima erilaisia kenkiä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Kaikki kengät suunnitellaan alusta alkaen tiettyyn käyttötarkoitukseen.

    Kuin jalkaan valetut - lue Hanwagin tarina blogista!

    Lue englanniksi Hanwagin kestävästä kehityksestä.

    Partioaitta is an authorized store for Hanwag boots and footwear. We have 16 stores across Finland and we are well known for high quality and expertise in outdoor gear and clothing.

    Lue lisää

    Suosituimmat Hanwag-tuotteet 

    Katso muita Hanwag tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite