/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hanwag

    Useimmat retkeilyn harrastajat tietävät, mistä on kyse, kun puhutaan Hanwagin kengistä. Hanwagin perustaja Hans Wagner oli ammatiltaan suutari, ja halusi oppia tuplatikkaustekniikan, jota käytetään edelleen Hanwagin kengissä. Vanhat käsityöperinteet elävätkin edelleen vahvasti Hanwagin tehtailla, joita on Saksan Vierkirchenin lisäksi mm. Kroatiassa ja Unkarissa. Laatuvaatimukset niin materiaalien kuin työnlaadunkin suhteen ovat tiukat, ja ekologisuus sekä kestävä kehitys koko tuotantoketjussa on tärkeässä roolissa. Ostamalla Hanwagin kengät hankit huippulaadukkaat ja kestävät matkakumppanit retkille ja vaelluksille ja olet samalla tehnyt ekologisemman valinnan ympäristön hyväksi. 

    Oikea lesti jokaiselle jalalle - Tutustu Hanwagin lesteihin tästä.

    Hanwagin perusti vuonna 1921 Vierkirchenissä, Saksassa Hans Wagner, kenen nimestä yritys sai myös nimensä. Hans Wagner oppi kengän teon taidon isältään ja isoisältään. Myös hänen kaksi veljeään Adolf Wagner ja Lorenz Wagner perustivat samoihin aikoihin omat yrityksensä: Adolf Hochlandin ja Lorenz Lowan.

    Laatu on aina ollut tärkein tekijä Hanwagilla, ja edelleen 30 % kengistä valmistetaan Vierkirchenissä omassa tehtaassa. Siellä käsin valmistetut kengät ovat yleensä vuoristokenkiä ja tuplatikkauskenkiä. Loput kengistä valmistetaan samoin laatuvaatimuksin Kroatiassa, Unkarissa ja Romaniassa. Suurin osa kenkien materiaaleista saadaan lähiseudulta, joten lyhyet matkat vähentävät ympäristövaikutusta.

    Hanwagilla on valtava valikoima erilaisia kenkiä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Kaikki kengät suunnitellaan alusta alkaen tiettyyn käyttötarkoitukseen.

    Partioaitta is an authorized store for Hanwag boots and footwear. We have 20 stores across Finland and we are well known for high quality and expertise in outdoor gear and clothing.

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite