Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hanwag

    Eco-Shell - Vedenpitävyyttä ympäristötietoisesti

    Vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä, kestävällä tavalla. Hanwag esittelee uuden oman kalvon, jonka avulla vedenpitävien talvikenkien valmistaminen onnistuu entistä ympäristötietoisemmin. Eco-Shell on vedenpitävä, hengittävä ja ympäristöä säästävä. Innovatiivisen menetelmän ansiosta Hanwag ei käytä ollenkaan fluorokemikaaleja Eco-Shell talvikengissään. Lisäksi useissa malleissa, kuten SAISA MID LADY ES, SAISA HIGH LADY ES ja ANROS ES on kierrätetystä polyesterista valmistettu vuori ja pintana eurooppalaisissa tehtaissa tuotettua laadukasta nahkaa. Kengät on myös valmistettu Euroopassa. Ne ovat pitkäikäisiä ja uudelleen pohjattavia. 

    Hanwag

    Oikea lesti jokaiselle jalalle - Tutustu Hanwagin lesteihin tästä.

    Hanwagin perusti vuonna 1921 Vierkirchenissä, Saksassa Hans Wagner, kenen nimestä yritys sai myös nimensä. Hans Wagner oppi kengän teon taidon isältään ja isoisältään. Myös hänen kaksi veljeään Adolf Wagner ja Lorenz Wagner perustivat samoihin aikoihin omat yrityksensä: Adolf Hochlandin ja Lorenz Lowan.

    Laatu on aina ollut tärkein tekijä Hanwagilla, ja edelleen 30 % kengistä valmistetaan Vierkirchenissä omassa tehtaassa. Siellä käsin valmistetut kengät ovat yleensä vuoristokenkiä ja tuplatikkauskenkiä. Loput kengistä valmistetaan samoin laatuvaatimuksin Kroatiassa, Unkarissa ja Romaniassa. Suurin osa kenkien materiaaleista saadaan lähiseudulta, joten lyhyet matkat vähentävät ympäristövaikutusta.

    Hanwagilla on valtava valikoima erilaisia kenkiä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan. Kaikki kengät suunnitellaan alusta alkaen tiettyyn käyttötarkoitukseen.

    Kuin jalkaan valetut - lue Hanwagin tarina blogista!

    Lue englanniksi Hanwagin kestävästä kehityksestä.

    Partioaitta is an authorized store for Hanwag boots and footwear. We have 16 stores across Finland and we are well known for high quality and expertise in outdoor gear and clothing.

    Lue lisää
    Suosituimmat Hanwag-tuotteet 
    Katso muita Hanwag tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite