Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Matalavartiset retkeily- ja vaelluskengät

    Matalavartiset retkeily- ja vaelluskengät sopivat erinomaisesti maastoltaan helpommille retkeily- ja vaellusreiteille. Jos retkeilet pääasiassa hyvin hoidetuilla poluilla tai pitkospuilla, matalalla varrella varustetut kengät riittävät varmasti tarpeisiisi. Matalavartinen kenkä on kevyempi ja ketterämpi kuin pitkävartinen vaelluskenkä, vaikka ei tarjoakaan samanlaista tukea nilkalle. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Matalavartisissa retkeily- ja vaelluskengissä on kävelykenkää jämäkämpi pohja

    Näissä kengissä on kuitenkin normaalia kävelykenkää jämäkämpi ja jäykempi pohja, minkä ansiosta kengillä on miellyttävää kävellä myös epätasaisemmassa maastossa. Tutustu vaelluskenkien jäykkyysluokitukseen ja sen merkitykseen kengän valinnassa!

    Vaelluskenkien jäykkyysluokitus »

    Vaelluskenkien valinta ja huolto

    Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään kenkien valinnassa myymälöissämme. Voit napata vinkkimme valintaan myös oppaastamme!

    Vinkit vaelluskengän valintaan »


    Kun olet valinnut omiin tarpeisiisi ja jalkaan sopivat vaellus- tai retkeilykengät, pidäthän niistä hyvää huolta. Siten ne säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään. Useat vaelluskengät voi myös uudelleenpohjata. 

    Vaelluskenkien huolto »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite