Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Sadetakit ja sadeviitat

    Hyvä sadetakki on tärkeä, jos ulkoilee säässä kuin säässä. Sadeviitta tai sadeponcho on kätevä vaihtoehto sadetakille! Sadeviitan alle usein mahtuu esimerkiksi myös rinkka, reppu tai laukku, jolloin sateen yllättäessä sinä ja tavarasi säilytte kuivana. Meiltä löydät tyylikkäitä, kestäviä sadetakkeja ja sadeviittoja ulkoiluun ja arkeen muun muassa Tretornilta, Vaudelta ja Fjällräveniltä

    Vedenpitävä sadetakki ja sadeviitta

    Yksinkertainen sadetakki on täysin vedenpitävä. Sadetakki pitää käyttäjänsä kuivana. Kiitos yksinkertaisen kumi- tai polyuretaanimateriaalinsa sekä mallinsa, sadetakit ovatkin esimerkiksi työmatkoille, koiran ulkoilutukseen, festareille tai kalastukseen loistava valinta.

    Sadeviitta sopii myös arkeen, sekä esimerkiksi vaellukseen, sillä sadeviitat pakkautuvat helposti, eivät paina paljoa ja viitta on helppo vetää päälle sateen kohdatessa. Monen sadeviitan alle mahtuu myös rinkka!

    Perinteisen sadetakin nurja puoli on sen heikko hengittävyys. Mikäli liikut paljon ja sadetakin tulisi siksi hengittää, silloin kannattaa tutustua vedenpitäviin kuoritakkeihin. Ja jos haluat vedenpitävän mutta hengittävän sadeasun, valitse takin kaveriksi myös vedenpitävät kuorihousut.

    Autamme valinnassa mielellämme myymälöissä ja hyödynnä valintavinkit oppaastamme!

    Vedenpitävän takin valinta »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite