Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kiipeily

    Kiipeily - Nouse uusiin korkeuksiin

    Kiipeilyharrastus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden haastaa itsensä. Se on kokonaisvaltainen laji, jonka puitteissa pääset upeisiin maisemiin ja luot rauhoittavan yhteyden ympäröivään ympäristöön. Kalliokiipeily ja boulderointi sopivat kaikille ja ovat turvallisia, kun huolehtii varmistus- ja turvallisuusvarusteiden kunnosta. Suositeltavaa on käydä kalliokiipeilyn peruskurssi, josta saa tarvittavan tiedon, kokemuksen ja luottamuksen varusteisiin ja itseensä.

    Kiipeilyvarusteet - Kaikkea köysikiipeilyyn ja boulderointiin

    Valjaat, köydet, kiilat, kypärät ja muu tarpeellinen köysikiipeilyyn ja boulderointiin luonnossa. Boulderointi tarkoittaa isolla kivenmurikalla kiipeilyä tai matalalla kalliolla kiipeilyä ilman köyttä. Varusteiksi alkuun riittää kiipeilykengät ja magnesiumpussi sekä magnesiumia, joka vähentää käsien hikoilua. Kalliokiipeilyssä turvallisuusvarusteita tarvitaan enemmän ja niiden käyttö kannattaa opetella kurssilla ennen kiipeilyseinälle nousua. Perusvarusteita ovat kiipeilyvaljaat ja köysi, varmistuslaite ja sulkurenkaita.

    Kiipeilykengät - Pitoa pystyseinälle

    Kiipeilykengissä tärkeintä on hyvä pito kitkaisen kumin ansiosta. Toisin kuin retkeilykengissä, missä haetaan pientä väljyyttä varpaille, tulee kiipeilykenkien olla hyvinkin napakat. Lähestymiskengissä on yleensä ohut pohja, jossa on hyvä pito niin kivillä kuin retkeilymaastossa. Lähestysmiskengillä on mahdollista kiivetä helppoja ja kevyitä reittejä.

    Kiipeilyvaatteet - Joustavat vaatteet hankaliin tilanteisiin

    Kiipeilyvaatteet on suunniteltu niin, että ne eivät hankaa, kinnaa ja tule tielle hankalissakaan asennoissa. Ne ovat valmistettu joustavista ja hankausta kestävistä materiaaleista. Taskujen sijoittelussa on otettu huomioon vaikeat asennot ja päälle puettavat kiipeilyvaljaat.

    Lisää luettavaa kiipeilijöille

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite