Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ulkoiluhousut

    Meiltä löydät ulkoiluhousut eri tarpeisiin. Ulkoiluhousuja on erilaisia muun muassa: joustavia ulkoiluhousuja, hengittäviä ulkoiluhousuja sekä vedenpitäviä ulkoiluhousuja. Housujen valinnassa kannattaakin satsata laatuun ja miettiä omia tarpeita sekä olosuhteita, joissa ulkoiluhousut tulisivat käyttöön. Esimerkiksi ulkoiluhousujen kestävyys, sopivuus ja istuvuus ovat tärkeitä valintakriteereitä. Valikoimassamme on talvi- ja kesäulkoiluhousuja erilaisilla leikkauksilla, joissa on otettu huomioon erilaiset ruumiinrakenteet. Näin jokaiselle vartalomallille löytyy ulkoiluhousut, joissa on hyvä istuvuus. 

    Vedenpitävät, joustavat sekä hengittävät ulkoiluhousut

    Ulkoiluhousuja on monenlaisia eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tässä muutamia erilaisia housuja:


    Ulkoiluhousuja on niin monenlaisia, joten valinnassa on syytä lähteä liikkelle omista tarpeistasi. Autamme ulkoiluhousujen valinnassa mielellämme myymälöissä, ja housuja sovittelemalla löydät itsellesi parhaiten istuvat ulkoiluhousut. 

    Ulkoiluhousuja löytyy usealta tuotemerkiltä, ja suosituimpia ovatkin esimerkiksi Fjällräven, Tierra ja Haglöfs.

    Fjällräven-ulkoiluhousut sopivat monelle

    Fjällräveniltä löytyy useista housuista eri lahkeenpituutta sekä leikkausta, mikä auttaa löytämään sopivat ja hyvin istuvat housut. Fjällräven käyttää myös monissa retkeilyhousuissaan G-1000-materiaalia, joka on lujatekoista ja säänkestävää. G-1000-materiaalin hengittävyyttä ja säänkestävyyttä voi itse hieman säädellä vahan määrän avulla. 

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite