Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten ulkoiluhousut

    Naisten laadukkaat ulkoiluhousut monipuoliseen retkeilyyn ja ulkoiluun eri vuodenaikoina. Valikoimastamme löytyy muun muassa Fjällrävenin, Tierran ja Haglöfsin suosittuja naisten ulkoiluhousuja. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissä!

    Naisten ulkoiluhousujen valinta

    Naisten ulkoiluhousujen valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja miettiä omia tarpeita sekä olosuhteita, joissa ulkoiluhousut tulisivat käyttöön. Esimerkiksi ulkoiluhousujen kestävyys, sopivuus ja istuvuus ovat tärkeitä valintakriteereitä. Ulkoiluhousuja löytyy erilaisilla leikkauksilla, joissa on otettu huomioon erilaiset ruumiinrakenteet. Näin on helpompi löytää ulkoiluhousut, joissa on juuri sinulle hyvä istuvuus!

    Naisten joustavat, vedenpitävät ja hengittävät ulkoiluhousut

    Naisten ulkoiluhousuja on monenlaisia eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tässä muutamia erilaisia:

    Autamme ulkoiluhousujen valinnassa mielellämme myymälöissä, ja housuja sovittelemalla löydät itsellesi parhaiten istuvat ulkoiluhousut. 

    Naisten Fjällräven-ulkoiluhousuista löytyy valinnanvaraa

    Fjällräveniltä löytyy useista naisten ulkoiluhousuista eri lahkeenpituutta sekä leikkausta, mikä auttaa löytämään sopivat ja hyvin istuvat housut. Fjällräven käyttää myös monissa retkeilyhousuissaan G-1000-materiaalia, joka on lujatekoista ja säänkestävää. G-1000-materiaalin hengittävyyttä ja säänkestävyyttä voi itse hieman säädellä vahan määrän avulla. 

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite