Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten merinovillaiset vaatteet

    Naisten merinovillaiset vaatteet ovat luottovalinta kesät talvet. Meiltä löytyykin laaja valikoima ihania merinokerrastoja, merinovillaisia alusvaatteita, sukkia, mekkoja, housuja sekä erilaisia asusteita naisille. Merinovilla on verraton materiaali moneen. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Naisten merinovillavaatteet käyvät moneen

    Merinovillalla on verrattomia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan moneen eri tarpeeseen ja käyttöön. Tässä nyt ihan muutamia mainitaksemme:

    • Se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla
    • Se tuntuu miellyttävältä kosteanakin
    • Se siirtää ja haihduttaa kosteutta kuitenkin tehokkaasti
    • Se on rypistymätön - siispä loistava valinta myös reissuille
    • Se ei likaannu helposti ja sen luonnolliset ominaisuudet hajoittavat pahanhajuisia bakteereita
    • Ympäristö kiittää: 100 % merinovillaisesta vaatteesta ei irtoa mikromuoveja vesistöihin
    Merinovillaiset vaatteet ovat siis mainioita monessa, erityisesti retkeillessä ja ulkoaktiviteeteissa. Jos merinovilla materiaalina ei ole vielä tuttu, tutustu tarkemmin materiaalioppaassamme!

    Miten merinovillainen vaate pestään ja huolletaan oikein?

    Merinovilla ei ole helposti liikaantuvaa ja sen luonnolliset ominaisuudet hajoittavat pahanhajuisia bakteereita. Voit siis käyttää merinovillaisia vaatteitasi useamman päivän, kunhan tuuletat niitä välissä. Eli hyvä nyrkkisääntö merinovillaisen vaatteen pesuun onkin, että älä pese usein vaan tuuleta. Toki jos merinovillaisessa vaatteessa on tahroja tai pahoja hajuja, joihin tuuletuskaan ei enää pure, kannattaa toki vaate sitten pestä. 

    Pesu kannattaa tehdä oikein, jotta vaate säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Noudata aina vaatteen omia pesuohjeita, mutta olemme myös koonneet vinkit niin merinovillaisen kuin villaisenkin vaatteen pesuun ja huoltoon. 

    Miten käy, kun naisten merinokerrastoa pitää 7 päivää putkeen?

    Lue blogistamme icebreakerin 7 day challenge eli miten käy, jos pitää samaa merinokerrastoa päällä 7 päivää putkeen ilman pesua, kun vain tuuletus on sallittu. Katriina testasi - tutustu hänen muuttamattomaan testipäiväkirjaan!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite