Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Millä välineillä luontoon ja mitä aktiviteettiä harrastamaan? Valikoimastamme löytyy monikäyttöisiä vaatteita ja varusteita, jotka sopivat kaikkeen arkiulkoilun ja vaelluksen väliltä. Meiltä löytyy myös varusteita, jotka on suunniteltu tietty ulkoaktiviteetti mielessä pitäen. Tutustu aktiviteetteihin ja löydä oikeat varusteet, joita ulkoilun ammattilaiset suosittelevat sinulle.

    Aktiviteetit - Vaatteet, kengät ja varusteet

    Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan perinteisimpiin ulkoilun muotoihin, vaellukseen ja päiväretkeilyyn. Mikäli rivakampi meno ja kevyemmät kantamukset kuulostaa mielekkäämmältä, tutustu kevytretkeilyyn ja polkujuoksuun. Jos haluat nauttia luonnosta ja leirielämästä ilman pitkiä etenemisiä on camping oiva vaihtoehto. 

    Pyöräilyn eri muotoihin tarjoamme monenlaisiin sääolosuhteisiin sopivia vaatteita ja lisävarusteita kuten kypäriä, valaisimia, reppuja ja laukkuja. Retkipyöräily eli bikepacking sopii niille, jotka vaeltavat teillä ja yöpyvät maastossa. Maastopyöräilijät suuntaavat päiväretkille hieman vaativampaan maastoon ja kaupunkipyöräilijät panostavat mukavuuteen ja turvallisuuten kaupunkiympäristössä. 

    Uutuutena valikoimastamme löytyy kaikki tarpeellinen kiipeilyyn. Mikäli vesistöissä retkeily kiinnostaa, tutustu melonta- ja SUP-lautailu -kategorioihin. Matkailun alta löydät erinomaisia vaatteita ja varusteita lomailuun. Mikäli haluat etsit vastuullisia vaatteita arkiulkoiluun tai mukavaan oloiluun katso vapaa-aika -oiso. Ja muista tietysti myös kenkien, vaatteiden ja varusteiden huolto ja korjaus.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite