Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Naisten villapaidat ja neuleet

    Naisten villapaitoja voisi kuvailla sanoilla lämmin, kaunis ja tyylikäs. Monet tutut naisten villapaidat ovat osoittautuneet todellisiksi suosikeiksi, jotka tunnistetaan kaikkialla. Tällaisia ovat esimerkiksi Devoldin Ona Woman Round Sweater sekä Fjällrävenin Övik Knit Sweater.

    Naisten villapaitavalikoima Partioaitassa on laaja ja laadukas. Olitpa lähdössä vaeltamaan Lapin erämaihin tai ikkunashoppailemaan kaupungille, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto kumpaankin tilanteeseen ja kaikkiin niiden väliltä. Villapaitojen valmistajissa luotamme vain parhaisiin ja tunnetuimpiin brändeihin: Fjällräven, Devold, Sherpa, Icebreaker, Barbour…

    Naisten villapaidat on yllättävänkin monipuolinen kategoria mallien suhteen. Meiltä löytyy villapaitoja hupulla, vetoketjulla, v-kauluksella, poolokauluksella, lampaanvillasta, merinovillasta… On helppo todeta, että meiltä löytyy villapaita useimpiin tilanteisiin, joissa aktiivinen nainen vain sellaista tarvitsee.

    Kiinnostuitko? Tervetuloa myymälään kokeilemaan eri malleja ja kuuntelemaan myös asiantuntevien myyjiemme vinkkejä. Voit myös ostaa villapaitasi suoraan verkkokaupastamme. Tilaukset käsittelemme ja toimitamme nopeasti ja varmasti.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite