Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten villapaidat & neuleet

    Miesten villapaitoja voisi kuvailla sanoilla lämmin, käytännöllinen, kestävä ja tyylikäs. Monet tutut villapaidat ovat jo klassikoita, jotka tunnistetaan kaikkialla. Tällaisia ovat esimerkiksi Devoldin Nansen Sweater Crew Neck sekä saman valmistajan Nordsjö Sweater Crew Neck.

    Miesten villapaitavalikoima Partioaitassa on laaja ja laadukas. Olitpa lähdössä vaeltamaan Lapin erämaihin tai ikkunashoppailemaan kaupungille, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto kumpaankin tilanteeseen ja kaikkiin niiden väliltä. Villapaitojen valmistajissa luotamme vain parhaisiin ja tunnetuimpiin brändeihin: Fjällräven, Devold, Sherpa, Icebreaker, Barbour…

    Miesten villapaidat on yllättävänkin monipuolinen mallien suhteen. Meiltä löytyy villapaitoja hupulla, vetoketjulla, v-kauluksella, poolokauluksella, lampaanvillasta, merinovillasta… On helppo todeta, että meiltä löytyy villapaita useimpiin tilanteisiin, joissa mies vain sellaista tarvitsee.

    Kiinnostuitko? Tervetuloa myymälään kokeilemaan eri malleja ja kuuntelemaan myös asiantuntevien myyjiemme vinkkejä. Voit myös ostaa villapaitasi suoraan verkkokaupastamme. Tilaukset käsittelemme ja toimitamme nopeasti ja varmasti.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite