Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    GPS-laitteet

    GPS-laitteet ovat yleistyneet viime vuosina huimaa vauhtia ja jonkinlainen GPS-navigaattori löytyy yhä useammin myös aikaansa seuraavan retkeilijän repusta. Retkeilyyn ja kaikenlaiseen muuhun ulkoiluun ja ulkona liikkumiseen tarkoitettuja GPS-laitteita on olemassa useita eri malleja käyttäjän tarpeista ja vähän kukkarostakin riippuen.

    Parhaimmissa laitteissa on valtava määrä ominaisuuksia. Garmin Montana 610- mallissa on mm. suuri 4 tuuman kosketusnäyttö, jota on helppo lukea esim. auringonpaisteessa. Garmin eTrex 10 on oiva esimerkki GPS-laitteesta, joka on helppokäyttöinen, kestävä ja luotettava, mutta silti hankintahinnaltaan edullinen GPS-navigaattori monipuoliseen retkeily- ja geokätköilykäyttöön.

    Kunnollisen GPS-laitteen tulisi kestää ja sietää pölyä, likaa, kosteutta ja vettä. Sen tulisi olla myös ergonomisesti miellyttävä ja hyvin käteen sopiva. Pintamateriaalin tulisi olla hyvin kolhuja kestävä sekä sellainen, että laitteesta saa pitävän otteen, joka ei luista kosteammassakaan ympäristössä. Näytön tulisi olla riittävän suuri ja laadultaan niin hyvä, että ruudulta näkee myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Pitkä akun keston on myös toivottava ominaisuus seuduilla, joilla akun lataaminen ei helposti onnistu.

    Käytät mitä kriteerejä tahansa GPS-laitetta ostaessasi, Partioaitan valikoimasta löytyy ratkaisu useimpiin käyttötarkoituksiin. Panostamme laatuun ja luotettavuuteen, jotta retkesi olisi mahdollisimman onnistunut.

    Lue lisää
    Suodatin
    1 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite