Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    KUUSI SOPIVAA REPPUA LENTOKONEESEEN

    Reppu on usein loistava vaihtoehto käsimatkatavaraksi lentokoneeseen muunneltavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Repun saa helposti mm. pakattua pienempään tilaan, toisin kuin esimerkiksi kovan lentolaukun. Käsimatkatavaran mitat eri lentoyhtiöillä on ainainen pulma, johon reppu tarjoaa varteenotettavan ratkaisun juuri pieneen tilaan pakkautumisensa ansiosta.


    Reppu käsimatkatavaralaukkuna

    Yleinen hyöty repussa, verrattuna muihin käsimatkatavaroihin, on mukava kannettavuus. Reppu kulkee mukana selässä kuin huomaamatta. Reppu on usein käytännöllinen myös kohteessa niin päiväreppuna kuin retkikäytössäkin.

    Omat mieltymykset ja käyttötarpeet määrittelevät pitkälti, mikä reppu olisi paras juuri sinulle. Haluatko paljon erilaisia taskuja, kannatko tietokonetta usein mukanasi vai onko vedenpitävä pinta tärkein kriteerisi? Alla esittelemme kuusi erilaista hyvin käsimatkatavaroiksi soveltuvaa reppua.

    FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

    Kånken on valmistettu kulutusta kestävästä ja kevyestä Vinylon F -kankaasta. Repun vetoketjullinen päätasku avautuu laajalti auki, joten tavaroita on helppo laittaa reppuun ja ottaa sieltä pois. Repussa on kaksi avointa sivutaskua ja vetoketjutasku edessä.

    Reppuun kuuluva PE-vaahtomuovinen istuinalusta säilyy selkää vasten olevassa sisätaskussa estäen samalla repun sisältöä osumasta selkääsi. Se on aina saatavilla, kun haluat pitää tauon ja istahtaa alas. Kantojärjestelmä on yksinkertainen mutta käytännöllinen. Yläosassa on kantokahvat, ja repussa on kapeat, säädettävät olkahihnat. Edessä oleva logo on heijastava. Päälokeron sisäpuolella on nimilappu.

    Tilavuus: 16 l
    Paino: 300 g

    FJÄLLRÄVEN RÄVEN 28

    Laadukas ja pelkistetyn tyylikäs reppu arkeen tai matkailuun, joka kätkee sisäänsä runsaasti erikokoisia taskuja. Valmistettu lujatekoisesta ja vettä hylkivästä HeavyDuty Eco -materiaalista.

    Repussa on erillinen pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle (kooltaan enintään 15 "). Pieni vetoketjullinen, fleecevuorillinen tasku aurinkolaseille, puhelimelle jne. Kaksi tilavaa vetoketjulokeroa, joissa on sisätaskut, jotka helpottavat tavaroiden pitämistä järjestyksessä. Repussa on myös vetoketjullinen etutasku ja kaksi sivutaskua juomapulloille sekä muille tavaroille, jotka haluat pitää helposti saatavilla.

    Pehmustetut olkahihnat tuntuvat mukavilta hartioita vasten ja vaahtomuovinen selkätuki tuo reppuun ryhdikästä rakennetta sekä lisää kantokokemuksen miellyttävyyttä.

    Tilavuus: 28 l
    Paino: 1000 g

    OSPREY TRANSPORTER 40

    Transporter eroaa siinä mielessä muista esitellyistä repuista, että se on oikeammin varuste- eli duffel-laukku. Se toimii kuitenkin repun tavoin laukusta löytyvien erinomaisten reppuolkaimien ansiosta. Voit siis kantaa Transporteria niin olkahihnalla kuin reppuolkaimillakin.

    Huolettomuus on sana joka kuvaa hyvin Transporteria. Laukussa on vahvistettu pohja, vettähylkivä materiaali sekä se on erittäin helppo pakata. Laukku soveltuu mainiosti matkailuun sekä myös kovempaankin käyttöön perillä kohteessa.

    Tilavuus: 40 l
    Paino: 1138 g    OSPREY TEMPEST 20

    Naisten malli suositusta Ospreyn reppusarjasta. Repussa on samat hyvät ominaisuudet kuin miesten Talon-mallissa.

    Ospreyn naisten rinkat on suunniteltu naisten anatomia huomioon ottaen. Naisten rinkkojen olkaviilekkeet on sijoitettu lähemmäksi toisiaan istuen paremmin kapeammille hartioille. Olkaviilekkeet on myös muotoiltu kaarevammiksi tarjoten parempaa istuvuutta. Selän pituus on lyhyempi sekä lantiovyö on muotoiltu istumaan optimaalisesti naisen lantiolle.

    Tilavuus: 20 l
    Paino: 1170 g    OSPREY TALON 22

    Kevyt ja samaan aikaan tukeva reppu, jonka kantojärjestelmä on hyvin säädettävissä omien mittojen mukaan.

    Monipuolisessa repussa on paljon erilaisia taskuja ja kiinnitysmahdollisuuksia, joten se toimii erinomaisesti päiväretkien lisäksi erilaisissa aktiviteeteissa. Repusta löytyy kiinnityspisteet vaellussauvoille, jäähakulle sekä makuualustalle. Sivujen kompressiohihnoihin voit myös kiinnittää monipuolisesti tavaroita. Selän pituus on säädettävissä, minkä ansiosta reppu saadaan säädettyä optimaaliseksi kullekin kantajalle.

    Tilavuus: 22 l
    Paino: 1060 g    OSPREY HIKELITE 26


    Repussa on useita erilaisia taskuja ja kiinnikkeitä. Näiden lisäksi tässä repussa on irrotettava sadesuoja sekä pehmusteet sekä selässä että kantoviilekkeissä. Hikelite on yleispätevä päiväreppu lähes kaikenlaiseen käyttöön. Se on  erinomainen arkireppu työ- ja koulumatkoille sekä kaupunkimatkailuun.

     

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite