/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kuusi sopivaa reppua lentokoneeseen

    Kuusi sopivaa reppua lentokoneeseen

    Reppu on usein loistava vaihtoehto käsimatkatavaraksi lentokoneeseen muunneltavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Repun saa helposti mm. pakattua pienempään tilaan, toisin kuin esimerkiksi kovan lentolaukun. Käsimatkatavaran mitat eri lentoyhtiöillä on ainainen pulma, johon reppu tarjoaa varteenotettavan ratkaisun juuri pieneen tilaan pakkautumisensa ansiosta. Katso sallitut mitat lentoyhtiöittäin täältä » 

    Reppu käsimatkatavaralaukkuna

    Yleinen hyöty repussa, verrattuna muihin käsimatkatavaroihin, on mukava kannettavuus. Reppu kulkee mukana selässä kuin huomaamatta. Reppu on usein käytännöllinen myös kohteessa niin päivittäisessä- kuin retkikäytössäkin.

    Omat mieltymykset ja käyttötarpeet määrittelevät pitkälti, mikä reppu olisi paras juuri sinulle. Haluatko paljon erilaisia taskuja, kannatko tietokonetta usein mukanasi vai onko vedenpitävä pinta tärkein kriteerisi? Alla esittelemme kuusi erilaista hyvin käsimatkatavaroiksi soveltuvaa reppua sekä videolla että yksittäin.

         FJÄLLRÄVEN TRAVEL PACK

    Tämä reppu on nimensä mukaisesti valmistettu täysin matkailun ehdoilla. Kestävästä G-1000 HeavyDuty Eco- kankaasta valmistetussa repussa on tarvittavat lokerot moneen eri tarkoitukseen. Pehmustettujen olkahihnojen ansiosta reppu on mukava kantaa haastavimmissakin olosuhteissa. Olkahihnat on myös mahdollista piilottaa ja kantaa reppua kuin salkkua.

    Päälokerossa on tukeva vetoketju, joka avaa koko laukun. Vetoketjulliset verkkoseinämät puolestaan pitävät tavarat paikallaan ja näet koko laukun sisällön avatessasi sen. Tietokone voidaan pitää turvassa selkää vasten erillisessä pehmustetussa lokerossa, jossa on myös sisätasku iPadille, Notepadille ja muille pienille tavaroille.

    OSPREY TROPOS 32

    Tropos on käytännöllinen päiväreppu niin matkustamiseen, kaupungille kuin jokapäiväiseen käyttöön. Sisällä oleva vahvikerakenne pitää repun pystyssä, joten se ei pääse pyörimään ja likaantumaan, ja pakatut tavarat ovat helpommin saatavilla.

    Repussa on lukuisia taskuja eri tarkoituksiin aina pehmustetusta aurinkolasitaskusta isoon järjestelytaskuun. Repussa on lisäksi heijastavat yksityiskohdat ja lantioremmi on irrotettavissa.

    OSPREY TRANSPORTER 40


    Transporter eroaa siinä mielessä muista esitellyistä repuista, että se on oikeammin varuste- eli duffel-laukku. Se toimii kuitenkin repun tavoin laukusta löytyvien erinomaisten reppuolkaimien ansiosta. Voit siis kantaa Transporteria niin olkahihnalla kuin reppuolkaimillakin.

    Huolettomuus on sana joka kuvaa hyvin Transporteria. Laukussa on vahvistettu pohja, vettähylkivä materiaali sekä se on erittäin helppo pakata. Laukku soveltuu mainiosti matkailuun sekä myös kovempaankin käyttöön perillä kohteessa.

         OSPREY ROLLING TRANSPORTER 40

    Kevyt ja kestävä, vedettävä matkalaukku. Carry-on size, saa ottaa mukaan käsimatkatavaraksi lentokoneessa useimmissa lentoyhtiöissä. Teleskooppinen kahva. Kestävät isot pyörät. Kompressiohihnat. Sivussa ja ylhäällä pehmustetut kantokahvat. Sisäpuolella tavaroiden kiinnitysmahdollisuus.

    Sisäpuolella laidoilla erillisiä taskuja, etupaneelin sisäpuolella suuri verkkotasku. Useiden kahvojen ansiosta laukun siirtely, nostaminen ja pakkaaminen onnistuu vaivattomasti.

         OSPREY TALON 33

    Talon on kevyt ja todella hyvin pakkautuva reppu. Pakkautuvuutensa ansiosta se on mainio käsimatkatavaraksi, keveytensä ja hengittävyytensä ansiosta taasen mainio kumppani vauhdikkaampaankin menoon kohteessa.

    Tästä repusta ei yksityiskohtia puutu. Mainittakoon saumaton ilmava lantiovyö, integroitu paikka juomajärjestelmälle, kiinnityspisteet jäähakulle sekä pilli rintaremmissä.    OSPREY HIKELITE 26


    Repussa on useita erilaisia taskuja ja kiinnikkeitä. Näiden lisäksi tässä repussa on irrotettava sadesuoja sekä pehmusteet sekä selässä että kantoviilekkeissä. Hikelite on yleispätevä päiväreppu lähes kaikenlaiseen käyttöön. Se on  erinomainen arkireppu työ- ja koulumatkoille sekä kaupunkimatkailuun.

     

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite