Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tietosuojaseloste

    PARTIOAITAN ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE JA TIETOA EVÄSTEISTÄ

    Partioaitta on sitoutunut suojelemaan henkilötietojasi ja noudattaa voimassa olevia henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja ja asetuksia. Alla kerrotaan siitä, miten Partioaitta käsittelee sinuun Partioaitan asiakkaana liittyviä henkilötietoja.

    1. REKISTERINPITÄJÄ

    Partioaitta Oy, Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki, Y-tunnus: 0201830-0, sähköposti: privacy@partioaitta.fi

    1. YHTEYDENOTOT

    Rekisterinpitäjän sähköpostiosoite: privacy@partioaitta.fi

    1. REKISTERIN NIMI

    Partioaitan asiakasrekisteri.

    1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

    Asiakasrekisteriin tallennettuja nimi ja yhteystietoja käytetään:

    • asiakassuhteen ylläpitämiseen,
    • asiakaspalvelutarkoituksiin ja asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten,
    • tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi ja tähän liittyvien maksujen suorittamiseksi,
    • asiakkaan tunnistamiseksi ja lähetysten toimittamiseksi,
    • asiakaspalvelutarkoituksissa, kuten kyselyihisi ja reklamaatioihisi vastaamiseksi,
    • rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden asiakas- ja tuotetiedottamiseen, markkinointiin, tutkimuksiin sekä kilpailujen järjestämiseen.
     • Eri kanavissa (kuten posti, sähköposti, tekstiviesti tai muu digitaalinen kanava) tapahtuvaa tiedottamista tai markkinointia toteutamme asiakasrekisteriin kuuluville asiakkaille vain, jos asiakas on rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmaissut halunsa vastaanottaa Partioaitalta markkinointiviestintää.

    Lisäksi Partioaitta käsittelee eräitä henkilötietoja alla määriteltyjä käyttötarkoituksia varten:

    • Syntymäaikaasi koskevia tietoja käsittelemme varmistuaksemme siitä, että olet yli 18-vuotias ja oikeutettu tekemään ostoksia verkkokaupassa ja liittymään 365-klubin jäseneksi.
    • Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja, tuotearviointitietoja käytetään myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Profiloinnilla tarkoitetaan sellaista henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka tehdään tarkoituksena arvioida yksittäisen henkilön henkilökohtaisia ominaisuuksia.
    • Partioaitta kerää tietoja Suomen Partiolaiset Ry:n jäsenyydestä ja Suomen Latu Ry:n jäsenyydestä tarjotakseen alennuksia kyseisten yhdistysten jäsenille.
    • Rekisterin tietoja käytetään myös Partioaitan 365-klubin toiminnan mahdollistamiseksi:
     • Tietoja voidaan käyttää 365-klubin jäsenten lehtien toimittamiseksi.
     • 365-klubin jäsenten henkilötietoja voidaan käyttää 365-klubin tapahtumia varten. Antamasi ruokavaliotasi ja allergioitasi koskevia tietoja käytämme sinulle soveltuvien aterioiden valmistamiseksi tapahtumissamme.
     • 365-klubin tapahtumaan osallistuvia henkilöitä voidaan myös valokuvata. Näitä kuvia käytetään Partioaitan markkinointi- ja promootiotarkoituksia varten.

    Lisäksi käytämme ikääsi koskevia tietoja anonymisoidussa muodossa raportointi- ja markkinointitarkoituksia varten.

    1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

    Partioaitta kerää asiakkaistaan seuraavia tietoja:

    • Etu- ja sukunimi
    • Syntymäaika
    • Osoite
    • Puhelinnumero
    • Sähköpostiosoite
    • Tieto Suomen Partiolaiset ry:n jäsenyydestä ja jäsentunniste
    • Tieto Suomen Latu ry:n jäsenyydestä ja jäsentunniste
    • Tieto Partioaitta 365-klubin jäsenyydestä ja 365-lehden tilauksesta
    • Kanta-asiakastiedot ja muut vastaavat ryhmittelytiedot
    • Ostotapahtuma- ja asiointitiedot eri kanavissa
    • Tiedot tuotearvioinneista
    • Tieto markkinointiluvista ja -kielloista
    • Muut asiakkaan toimittamat tiedot kuten tapahtumailmoittautumiset ja varten toimitetut tiedot asiakkaan ruokavaliosta ja allergioista. Partioaitta ottaa valokuvia ja/tai muita vastaavia tallenteita eräissä tapahtumissaan. Asiakas voi olla tunnistettavissa näistä kuvista.

    Voit nähdä tietoja tilistäsi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi koska tahansa "Oma tili" -osiossa ja tarvittaessa muuttaa tietoja.

    Lisäksi Partioaitta kerää seuraavia ostostapahtuman toteuttamiseksi välttämättömiä tietoja:

    • Tiedot tilauksen toimitustavasta;
    • Maksutapaan liittyvät tiedot, mukaan lukien tieto mahdollisesti käytettävästä lahjakortista;
    • Henkilötunnuksen loppuosan henkilöstä joka noutaa verkkokaupassa tilaamansa tuotteen myymälästä sekä tieto asiakirjasta, josta henkilöllisyys on todettu.

    Partioaitan myymälöissä on tallentava kameravalvonta, joka tallentaa tunnistettavaa kuvaa sinusta vieraillessasi Partioaitta-myymälässä. Kameravalvonnan tarkoitus on turvata työntekijöiden ja tilassa oleskelevien turvallisuus sekä omaisuuden suojaaminen. Videomateriaalia käytetään ainoastaan selvitettäessä myymälävarkauksia, näpistyksiä tai ilkivaltaa tai muita rikoksia. Rikosepäilyn yhteydessä valvontamateriaalia voidaan toimittaa poliisille.

    Partioaitta järjestää 365-klubin jäsenille tapahtumia, joissa voidaan valokuvata tapahtumaan osallistuvia henkilöitä. Tapahtumaan osallistuville henkilöille annetaan aina mahdollisuus kieltää itsensä kuvaaminen tapahtumissa.

    Partioaitalle lähetetyt sähköpostit tallennetaan ja niitä käsitellään asiakaspalvelutarkoituksia varten. Asiakkaiden puheluita asiakaspalvelunumeroihimme ei tallenneta.

    Mikäli et toimita henkilötietojasi, emme välttämättä voi toimittaa tilaamiasi tuotteita tai tarjota sinulle 365-klubin palveluita tai hyväksyä sinua 365-klubin jäseneksi.

    1. KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTE

    Tekemiisi ostoksiin ja 365-klubin jäsenyyteen liittyvien henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste on sinun ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen täytäntöön paneminen ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen sinun pyynnöstäsi.

    Partioaitalla on eräissä tapauksissa velvollisuus säilyttää tietoja pidempään, kuin tämä on yllä mainittujen käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeen. Tällaisten tietojen säilyttäminen ja käsittely on välttämätöntä Partioaittaa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Näissä tapauksissa käsittelyn oikeusperuste on Partioaitan lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen.

    Henkilötietojasi käsitellään nimenomaisella suostumuksellasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Niiltä osin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttamisella ei kuitenkaan ole vaikutusta ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Voit halutessasi milloin vain kieltää tietojesi käytön markkinointi- tai tiedottamistarkoituksiin ilmoittamalla tästä asiakaspalveluumme tai klikkaamalla suoramarkkinointiviestin lopussa löytyvää linkkiä suoramarkkinoinnin lopettamiseksi.

    Käsitellessämme valvontakamerakuvia ja sinusta tapahtumissamme mahdollisesti otettuja kuvia tai muita tallenteita, on käsittelyn oikeusperuste meidän oikeutettu etumme. Partioaitalla on oikeutettu etu säilyttää valvontakameranauhoitteita turvallisuuteen liittyviä syitä varten ja tapahtumissa otettuja kuvia promootio- ja markkinointitarkoituksia varten. Henkilötietojen käsittelyä tällaisia tarkoituksia varten ei voida pitää yllättävänä tai yksityisyyttäsi kohtuuttomasti rajoittavana. Olemme tarkan harkinnan jälkeen todenneet, että sinun etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät näissä yhteyksissä asetu oikeutetun etumme edelle ja vaadi henkilötietojen suojaa. Jos henkilötietoja käsitellään tällaista toimintaa varten, muodostaa intressivertailu oikeusperustan tällaista henkilötietojen käsittelyä varten.

    Pyydämme sinulta aina suostumuksesi, jos julkaisemme kuviasi tai videoita sinusta Partioaitan sosiaalisen median sivuilla, lehdessä tai Partioaitan muissa medioissa. Suostumus pyydetään ilmoittautuessasi tapahtumaan, jossa voidaan ottaa kuvia tai videota sinusta. Tällaisen henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on sinun antamasi suostumus käsittelyä varten.

    1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

    Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut rekisteröityessään tai antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä tallentaa itse tai on pyytänyt Partioaitan asiakaspalvelua tallentamaan sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty. Rekisteröityessäsi palveluun tai tehdessäsi tilausta pakolliset tiedot on merkitty erikseen ja muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.

    Asiakastietoja voidaan päivittää myös väestörekisterin, Postin (Posti Oyj) rekisterin päivityspalvelulla.

    1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA VASTAANOTTAJARYHMÄT

    Jotta voimme käsitellä tilauksesi parhaalla mahdollisella tavalla, tallennamme kaupan kannalta tarpeelliset tiedot kuten puhelinnumerosi, ja välitämme ne muille tilauksesta ja maksusta huolehtiville yrityksille (kuten logistiikasta huolehtivalle yritykselle (Posti Oyj tai Postnord) ja maksusta vastaaville pankeille (asiakkaan pankki)). Partioaitta ei anna tietojasi kauppaan liittymättömille kolmansille osapuolille.

    Jos valitset maksutavaksi luottokortin tai verkkopankin, maksupalvelun tarjoaa Adyen yhdessä Entercash Ltd:n kanssa. Palvelun käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Adyen on täysin PCI DSS 3.2 maksuliikenteen tietoturvastandardin täyttävä 1 tason palveluntarjoaja. Adyen on Hollannin Keskuspankin (Dutch Central bank) valvoma maksulaitos.

    Lahjakorttia ostaessasi maksupalvelun tarjoaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Svea Payments Oy.

    Tapahtumailmoittautumisia koskevien henkilötietojen palveluntarjoaja on Lyyti Oy (Suomi) ja tapahtumien hallinnoinnissa käytettävä palveluntarjoaja Eventmanager (Saksa). Tapahtumien ilmoittautumisessa kerätyt henkilötiedot poistetaan tapahtuman jälkeen. Ainoastaan anonyymit palautteet säilytetään. Kun keräämme tietoja asiakas- ja jäsenkyselyiden kautta, voidaan tällaisia tietoja siirtää palveluntarjojallemme SurveyMonkey:lle (SurveyMonkey Europe UC) tietojen käsittelemistä varten.

    Jos reklamoit Partioaitan myymistä tuotteista ja reklamaatiotasi ei voida ratkaista ottamatta yhteyttä tuotteen valmistajaan tai markkinoijaan, siirretään reklamaatioosi liittyviä henkilötietoja tuotteen valmistajalle tai markkinoijalle.

    Partioaitta tarjoaa verkkokaupassaan myös sähköpostitse tai tekstiviestitse toimitettavaa sähköistä lahjakorttia. Sähköiset lahjakortit toimittaa Retain24 (Ruotsi). Partioaitta toimittaa Retain24:lle lahjakorttiin liittyvät tiedot kuten lahjakortin saajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite, riippuen siitä minkä toimitustavan asiakas valitsee sähköiselle lahjakortille.

    Mikäli tilaat Partioaitan sähköpostiuutiskirjeet tai liityt 365-klubiin, tietosi tallennetaan Emarsys- ja Voyado-sähköpostipalveluihin (EU). Molempia palveluita voidaan käyttää myös tärkeiden Partioaitan toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen

    1. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

    Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

    Jos reklamoit Partioaitan myymistä tuotteista ja reklamaatiotasi ei voida ratkaista ottamatta yhteyttä tuotteen valmistajaan tai markkinoijaan, siirretään reklamaatioosi liittyviä henkilötietoja tuotteen valmistajalle tai markkinoijalle, joka voi sijaita EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella.

    Jos henkilötietosi siirretään EU/ETA:n ulkopuolelle, tehdään se tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti samantasoisen yksityisyyden suojan ylläpitämiseksi. Tällöin saatavilla on joko EU:n komission päätös siitä, että kyseessä olevassa maassa on riittävä tietosuojan taso, tai asianmukaiset suojatoimet on toteutettu muulla tavalla kuten oikeudellisesti sitovien vakiosopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella.

    Arkaluonteisia tietoja ei siirretä ja säilytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

    1. KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

    Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kun tiedot ovat tarpeen sinun ja Partioaitan välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Kun sopimussuhde kanssamme lakkaa, pääsääntö on, että poistamme tai anonymisoimme kaikki sinua koskevat henkilötiedot. Asiakkaan on mahdollista pyytää poistaa milloin vain häntä koskevat tiedot, joita emme laillisista syistä johtuen joudu säilyttämään (esimerkiksi tuotearvostelut tai tilaushistoria.)

    Lisäksi eräitä henkilötietoja koskee erityisiä säilytysaikoja, jotka voivat olla pidempiä tai lyhyempiä kuin yllä mainittu tietojen säilyttämistä koskeva pääsääntö:

    • Lahjakorttien voimassaoloa koskevat tiedot säilytetään lahjakortin voimassaoloajan, korkeintaan kaksi vuotta.
    • Partioaitan kirjanpitotositteiksi tarvitsemat tiedot ostoksista säilytetään kuusi vuotta sen tilivuoden päättymisestä, johon tiedot kohdistuvat
    • Tekemääsi reklamaatiota koskevat tiedot säilytetään 2 vuotta reklamaation käsittelyn päättymisestä.
    • Lähettämäsi sähköpostitiedustelut säilytetään korkeintaan 2 vuotta viimeisimmästä viestiin liittyvästä yhteydenotostasi.
    • Tilauksiasi koskevat tiedot säilytetään maksimissaan 7 vuotta tilauksen tekemisestä.
    • Tavaran noutamisen yhteydessä annettu henkilötunnuksen loppuosa sekä tieto asiakirjasta, josta henkilöllisyys on todettu säilytetään 3 vuotta tavaran noutamisesta.

    Valvontakameran nauhoitteita säilytämme korkeintaan yhden kuukauden ajan. Partioaitta 365 Klubin tapahtumissa ottamiamme kuvia säilytämme korkeintaan 10 vuotta kuvien ottamisesta.

     

    1. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

    Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, johon sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

    Henkilötietojen siirtämiseen partioaitta.fi käyttää Secure Sockets Layer (SSL) -turvallisuusprotokollaa yhdessä 256-bittisen salauksen kanssa. Tämä teknologia tarjoaa korkean turvallisuuden tason ja sitä käyttävät myös suurimmat pankit turvatakseen online-pankkitiedot. Muista aina tarkistaa selaimen osoitepalkista, että sen alussa näkyy suljettu lukkosymboli, myös muilla kuin partioaitta.fi- sivuilla asioidessasi. Sen ansiosta tiedät, että kyseinen sivusto käyttää salattua tietojen siirtoa.

    Taataksemme riittävän tietoturvan myös lomakkeita lähettäessä, käytämme Googlen reCAPTCHA-palvelua. Sen tehtävä on pääasiassa tarkistaa, onko lähettäjänä luonnollinen henkilö vai automaattinen robotti. Palveluun kuuluu IP-osoitteen ja muiden reCAPTCHA-palvelun tarvitsemien tietojen lähettäminen Googlelle. Tarkistuksen yhteydessä sovelletaan Google Inc:n tietosuojakäytäntöjä. Lisätietoa Google Inc:n tietosuojakäytännöistä löydät Googlen sivuilta.

    Secure Socket Layer (SSL) –protokollaa käyttävä ohjelmistomme suojaa tilauksen yhteydessä tietosi, kuten nimen, osoitteen, pankkiyhteystiedot ja luottokortin numeron. SSL-suojaus toimii useimmilla nykyaikaisilla selaimilla. Tilauksen yhteydessä annetut tiedot tulevat lukukelvottomiksi koodattuina palvelimellemme.

    1. REKISTERÖIDYN KIELTO-OIKEUS

    Sinulla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Sinulla on tähän liittyen myös oikeus kieltää Partioaittaa tarjoamasta sinulle profilointiin perustuvia yksilöllisesti laadittuja tarjouksia.

    Kielto tulee tehdä sähköisesti osoitteeseen [privacy@partioaitta.fi] tai kirjallisesti osoitteeseen:

    Partioaitta Oy
    Privacy
    Nuijamiestentie 5 C
    00400 Helsinki

    1. REKISTERÖIDYN TARKASTUSOIKEUS

    Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada tietoja käsiteltävistä henkilötiedoista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen [privacy@partioaitta.fi] tai kirjallisesti osoitteeseen:

    Partioaitta Oy
    Privacy
    Nuijamiestentie 5 C
    00400 Helsinki

    1. TIEDON OIKAISEMINEN, POISTAMINEN SEKÄ KÄSITTELYN RAJOITTAMINEN

    Partioaitta oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen, epätarkan tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä, muun muassa toimittamalla lisäselvitys. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä Partioaittaan rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

    Rekisteröidyllä on tiettyjen edellytysten täyttyessä oikeus saada rekisterinpitäjä poistamaan rekisteröityä koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, ja rekisterinpitäjällä on velvollisuus poistaa henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä. Rekisteröidyllä on myös oikeus siihen, että rekisterinpitäjä rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli eräät tietosuoja-asetuksessa määritellyt vaatimukset täyttyvät.

    Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle sen rekisterinpitäjän estämättä, jolle henkilötiedot on toimitettu

    1. OIKEUS TEHDÄ VALITUS

    Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä toimivaltaiselle viranomaiselle. Suomessa toimivaltainen valvontaviranomainen on:

    Tietosuojavaltuutettu

    Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki

    Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki

    Vaihde: 029 56 66700

    Faksi: 029 56 66735

    Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

     

    1. EVÄSTEET JA MUUT SEURANTATYÖKALUT

    Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka asetetaan laitteellesi vieraillessasi verkkosivuillamme.

    Käytämme sivustolla kahden eri tyyppisiä evästeitä. Partioaitta asettaa ensinnäkin omia evästeitään laitteellesi (ns. ensimmäisen osapuolen evästeet, En: first party cookies). ´Näitä evästeitä käytetään esim. tunnistamiseksesi vierailusi aikana. Toisaalta Partioaitan sivustolla vieraillessasi laitteellesi asetetaan kolmannen osapuolen evästeitä (En: third party cookies), joita käytetään muun muassa sinua kiinnostavan markkinoinnin kohdistamiseen sinulle. Käytämme tällaisia evästeitä, jotta voisimme paremmin kohdentaa mainoskampanjoitamme sekä kerätäksemme vierailu- ja ostostietoja verkkosivuiltamme.

    Partioaitan omat evästeet (first party cookies)

    Evästeet ovat välttämättömiä sujuvan verkkokaupankäynnin varmistamiseksi. Ne siirtyvät tietokoneesi kovalevylle internet-selaimesi avulla. Evästeiden avulla saadaan esimerkiksi virtuaalinen ostoskori tallennettua ja moni muu tärkeä ominaisuus toimimaan moitteettomasti.

    Kun kirjaudut sisään palveluumme käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, käytämme evästettä, jonka avulla sivusto tunnistaa sinut vierailusi ajan. Kun poistut verkkokaupasta, nämä evästeet häviävät automaattisesti. Jos et ole säätänyt selaimesi asetuksia, asetetaan laitteellesi tällaisia Partioaitan omia evästeitä heti kun vierailet verkkosivuillamme.

    Siirrämme lisäksi myös pysyvän evästeen asiakkaan kovalevylle. Sen avulla sivusto tallentaa ostoskorisi ostotapahtumasi ajan ja 90 päivää tulevia vierailujasi varten. Tämä eväste estää virheelliset tunnistukset esim. kahden käyttäjätilin tapauksessa. Tallennamme evästeen avulla myös kauppaan syöttämäsi hakukriteerit, jotka näet sivustolla uudelleen vieraillessasi. Evästeitä käytetään lisäksi henkilökohtaiseen tervehdykseen sisäänkirjautuessasi, tilausten näyttämiseen viimeisten seitsemän päivän ajalta ja tilausten työvaiheen osoittamiseen sekä sähköpostiosoitteesi automaattiseen muistamiseen sisäänkirjautumisvalikossa.

    Pysyvät evästeet eivät itsessään sisällä nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, IP-osoitettasi tai muita vastaavia tietoja. Niitä ei myöskään käytetä yksilöidysti ostokäyttäytymisesi tarkkailuun. Partioaitta käyttää alla kuvatulla tavalla evästeitä ns. retargeting –mainontaan, jolloin tallennamme evästeisiin tietoja vierailijoidemme internetkäyttäytymisestä ja heidän tarkastelemistaan tuotteistaan, mutta tällaisia tietoja ei voida yhdistää sinuun henkilönä.

    Voit useimmilla selaimilla poistaa selaimesi evästeet, rajoittaa niitä tiettyjen sivustojen osalta tai säätää selaimesi asetukset siten, että selain ilmoittaa, kun eväste lähetetään. Voit koska tahansa tuhota evästeet kovalevyltä. Huomaa kuitenkin, että partioaitta.fi -palvelun sujuva käyttö on kokonaisuudessaan mahdollista vain evästeitä käyttäen. Lisätietoja evästeasetuksista löydät selaimesi ohjeista.

    Keräämme tällä sivustolla myös markkinointitarkoituksiin nimettömänä tietoa vierailijoidemme internetkäyttäytymisestä. Emme tallenna nimeäsi tai mitään sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, vaan ainoastaan nimetöntä tietoa. Tiedot tallennetaan tekstitiedostoevästeinä tietokoneellesi. Tietojen avulla analysoimme asiakkaiden internetin käyttöä voidaksemme kohdentaa asiakkaillemme juuri sellaista mainontaa, josta he ovat kiinnostuneita. Kohdistaminen (retargeting) tarkoittaa, että voimme mainostaa aikaisemmin tarkastelemiasi tuotteita ja muita samankaltaisia tuotteita. Kerättyjä tietoja käytetään palvelumme kehittämiseen ja asiakkaidemme ostokokemuksen parantamiseen. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

    Kolmansien osapuolten evästeet (third party cookies)

    Google Analytics -evästeet

    Partioaitan sivuilla käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

    Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta osoitteesta https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi. Voit estää evästeiden tallentumisen internetselaimesi asetuksilla. Tällöin et kuitenkaan voi käyttää sivustomme kaikkia toimintoja. Jos käytät sivustoa, Google saa kerätä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Mikäli et halua jakaa tietoa sivuston käytöstä Google Analytics –palvelulle, voit myös ladata erillisen lisäosan selaimeesi. Lisäosa on ladattavissa Googlen sivuilla.

    Scarab Research

    Sivustollamme on käytössä Scarab Research, joka on Emarsyksen tuote. Scarab Researchin avulla voimme tarjota sinulle kiinnostuksesi mukaan räätälöityjä tuotteita. Scarab Research on toiminto, joka evästeen avulla tunnistaa käyntisi verkkosivuillamme, ja jonka avulla voimme tunnistaa sinut. Seuraavia tietoja tallennetaan: viimeisin päivä, jolloin vierailit verkkosivuillamme, esitetään muodossa VVVV-KK-PP; viimeisen istunnon kesto sekunneissa, enintään 1800 sekuntia (30 minuuttia); viimeisen istunnon aikana katsotut tuotteet, enintään 10 kpl; viimeisen istunnon aikana katsottujen tuotteiden tuoteryhmät, enintään 10 kpl; päivämäärä, jolloin viimeksi jätit tuotteen ostoskoriin; ostoskoriin jätetyt tuotteet, enintään 10 kpl; ostoskoriin jätettyjen tuotteiden tuoteryhmät , enintään 10 kpl; ostoskoriin jätettyjen tuotteiden yhteishinta verkkosivulla käytetyssä valuutassa; viimeisin ostopäivämäärä, muodossa VVVV-KK-PP; viimeisimmällä ostoskerralla ostetut tuotteet, enintään 10 kpl; viimeisimmällä ostoskerralla ostettujen tuotteiden tuoteryhmät, enintään 10 kpl; viimeiseen ostokseen käytetty kokonaissumma.

    Emarsyksen uusimmat tietosuojatiedot löydät täältä: https://help.emarsys.com/hc/en-us/articles/360005205113-Emarsys-web-data-collection-and-data-privacy

    Sosiaalisen median ikonit

    Partioaitta.fi- sivustolla käytetään Facebookin, Google Plus:n, Youtuben, Pinterestin ja Twitterin kuvalinkkejä. Tunnistat ikonit Facebook-, Twitter-, Pin-it- ja +1-logoista. Kun vierailet sivustollamme, nämä ikonit yhdistävät selaimesi ja serverisi suoraan kyseisiin palveluihin. Tällöin nämä palvelut saavat tiedon siitä, että IP-osoitteesi kautta on käyty sivustollamme. Jos olet kirjautuneena sosiaaliseen mediaan ja napsautat kuvaketta, saattaa sosiaalisen median käyttäjätilillesi tallentua tieto, että olet käynyt sivustollamme. Mikäli käytät näitä palveluja, etkä halua palveluntarjoajan keräävän tietoa internetliikenteestäsi, kirjaudu aina ulos sosiaalisen median palveluista ennen kuin tulet sivustollemme. Huomaa, että tämän sivuston tarjoajina emme saa tietoomme asiakkaistamme välitettyjen tietojen sisältöä tai sitä, miten sosiaalisen median palvelujen tarjoajat näitä tietoja käyttävät. Lisätietoa siitä, mitä tietoja linkkien kautta kullekin palvelulle välittyy, saat kunkin palvelun tietosuojaehdoista erikseen:

    Palvelu

    Yhteystiedot ja lisätietoa henkilötietojen käsittelystä

    Facebook

    Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; https://www.facebook.com/policy.php.

    https://www.facebook.com/help/186325668085084,

    https://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications

    https://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo

    Google Plus

    Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=fi

    Twitter

    Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; https://twitter.com/privacy.

    Pinterest

    Pinterest Europe Ltd. Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland

    https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

     

    Facebook Custom Audiences

    Sivustollamme on käytössä Facebook-median Website Custom Audiences -työkalu. Kun käyt verkkosivuillamme, muodostuu remarketing-koodin kautta suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Facebook saa sitä kautta tiedon, että IP-osoitteesi kautta on käyty verkkokaupassamme. Facebook voi yhdistää vierailusi sivuillamme käyttäjätiliisi. Me voimme käyttää näin saatuja tietoja mainontaan Facebook-mainosten kautta, mutta meillä ei ole pääsyä yksittäisen henkilön käyttäytymistä koskeviin tietoihin. Lisätietoa siitä, miten Facebook kerää ja käyttää tietoja, omista oikeuksistasi ja mahdollisuuksista suojata yksityisyyttäsi saat Facebookin tietosuojalausekkeesta osoitteessa www.facebook.com/privacy/explanation. Mikäli haluat kieltää Facebook Custom Audiences -työkalun käytön, voit tehdä sen täältä.

    Mainonnan kohdentaminen
    Kohdennettua uudelleenmarkkinointia varten Partioaitta.fi –sivuilla on seurantakoodit alla mainituille palveluille.

    Xaxis LLC (USA)
    Markkinoinnin kohdentamista varten seuraavia tietoja, riippuen laitteesi asetuksista: Selaillut sivut, selain, laitteen tyyppi, sijainti ja kiinnostuksen kohteet perustuen selailuusi. Xaxis ei kerää identifoivia tietoja, kuten nimiä, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita. Xaxis-tietosuojaselvitys on luettavissa sivulla https://www.xaxis.com/privacy-policy/

    AdForm (Tanska)
    Markkinoinnin kohdentamista varten rikastavaa tietoa, jonka avulla markkinointikampanjat näytetään tai ei näytetä. AdForm ei kerää tietoa, josta käyttäjä voitaisiin suorasti tunnistaa, kuten nimeä, sähköpostia tai osoitetta. AdFormin tietosuojaselosteen voi lukea osoitteesta https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/, missä on myös mahdollista estää AdFormin seuranta.

    LinkedIn Insight Tag
    LinkedIn Insight -tagin avulla voidaan kerätä tietoja LinkedIn-käyttäjien vierailuista Partioaitan verkkosivuilla, mukaan lukien URL-osoite, viite, IP-osoite, laitteen ja selaimen ominaisuudet (User Agent) ja aikaleima. IP-osoitteet katkaistaan ​​tai (kun niitä käytetään käyttäjien tavoittamiseen eri laitteissa) salataan, ja käyttäjien suorat tunnisteet poistetaan seitsemän päivän kuluessa ja tiedot pseudonymisoidaan. Pseudonymisoidut tiedot poistetaan 180 päivän kuluessa. LinkedIn ei jaa henkilötietoja verkkosivuston omistajalle, se tarjoaa vain raportteja ja ilmoituksia (jotka eivät tunnista sinua) verkkosivuston yleisöstä ja mainosten tehokkuudesta. LinkedIn tarjoaa myös uudelleenkohdistuksen verkkosivuston kävijöille, jolloin verkkosivuston omistaja voi näyttää räätälöityjä mainoksia verkkosivustollaan käyttämällä näitä tietoja, mutta tunnistamatta jäsentä. Käytämme myös tietoja, jotka eivät tunnista sinua, mainosten osuvuuden parantamiseksi ja käyttäjien tavoittamiseksi kaikissa laitteissa. LinkedIn-käyttäjät voivat hallita henkilötietojensa käyttöä mainostarkoituksiin tiliasetuksissaan.

    LinkedInin tietosuojaselosteen voi lukea osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

    LinkedIn InsightTagin seurannan eston voi tehdä täällä https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out?trk=microsites-frontend_legal_cookie-policy

    Suostumus evästeiden käyttämiseen

    Vieraillessasi ensimmäistä kertaa verkkosivuillamme, annamme sinulle mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä erityyppisten evästeiden asettamisen. Voimme jo tätä ennen asettaa sellaisia omia evästeitämme, jotka ovat välttämättömiä verkkosivujen toiminnan kannalta.

    Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi evästeiden tallentamiseen laitteellesi allaolevista linkeistä. Voit myös poistaa laitteellesi jo tallennetut evästeet selaimesi asetuksista.

     

    Evästeiden kieltäminen:

    Google Analytics

    Voit kieltää Google Analytics seuranta sivun alareunasta kohdasta ”Opt Out of Google tracking”

    Facebook Custom audiences

    Voit kieltää Facebook Custom Audiences -työkalun käytön täältä.

    Xaxis LLC

    Voit kieltää Xaxis evästeen osoitteessa https://www.xaxis.com/opt-out/

    AdForm

    Voit kieltää AdForm evästeen osoitteessa https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

    LinkedIn

    LinkedIn InsightTagin seurannan eston voi tehdä täällä https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out?trk=microsites-frontend_legal_cookie-policy

     

    Muutokset

    Saatamme ajoittain tehdä päivityksiä evästeiden käyttöämme koskeviin käytäntöihimme. Suosittelemme, että vierailet tällä sivulla säännöllisesti, jotta saat tuoreimman tiedon Partioaitan sivustolla käytettävistä evästeistä.

    Päivitetty 20.3.2024

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite