/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Royal Robbins logo

    Royal Robbins

    Royal Robbins sai alkunsa vuonna 1967, kun Royal ja Liz Robbins kiipesivät Half Domen Yosemitessa. Lizistä tuli ensimmäinen Half Domen kiivennyt nainen, ja huipulla turisti otti pariskunnasta kuvan heidän kamerallaan. Kuvaa ja repeytyneitä vaatteitaan tarkastellessaan Royal ja Liz päättivät alkaa valmistamaan kiipeilyyn sopivia vaatteita, jotka olisivat mukavia, tyylikkäitä, sekä kestäviä kiipeillessä. Vaatteita tulisi voida käyttää koko päivän, niin tavallisissa askareissa, rentoutuessa kuin ulkoillessakin.

    Yhä tänä päivänä Royal Robbinsin modernit klassikot mahdollistavat pukeutumisen koko päiväksi yhdellä kertaa: vaatteet kuivuvat, pakkautuvat ja kestävät hyvin, niissä on helppo liikkua, ja vaatteissa on luonnosta vaikutteita saavia värejä ja kuvioita sekä yksinkertaisia malleja, jotka toimivat toimistolta päivällispöytään ja vapaa-ajan seikkailuihin.

    Royal Robbins -vaatteet Suomessa vain Partioaitasta!

    Lue lisää

    Bug Barrier -hyönteissuoja vaatteissa

    Royal Robbins Bug Barrier -vaatteet suojaavat tehokkaasti hyönteisiltä ja punkeilta. Vaatteissa käytetyn Insect Shield® -teknologian tehoa ja turvallisuutta on tutkittu ja testattu vuosia. Hyönteissuoja kestää vaatteissa vähintään 70 pesua eikä käsittelyä tarvitse uusia. Hyönteissuojalla käsitellyt vaatteet sopivat myös herkkäihoisille.

    Tutustu myös Craghoppersin hyönteisiltä suojaavaan NosiLife -tuoteperheeseen.

    Bug Barrier -vaatteet 
    Katso muita Royal Robbins tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (7382.94 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite