Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Royal Robbins

    Royal Robbins on perinteikäs brändi, joka valmistaa kestäviä, klassisia ulkovaatteita ihmisille, jotka rakastavat vapaata luontoa. Royal Robbinsin modernit klassikkot mahdollistavat ihmisten nousemaan ylös aamulla ja pukeutumaan "vain kerran" jokaiseen päivään. Vaatteet toimivat hyvin, koska ne joustavat, kuivuvat nopeasti, pakkaantuvat pieeen tilaan ja kestävät hyvin. Niissä on käytetty harkittua, luonnosta inspiroitoinutta väripalettia, joka on hillitty, klassinen ja älykäs. Ne toimivat polulla, toimistossa, lentokoneessa, illallisella. Vaatteet sopivat kirjaimellisesti kaikkialle.

    Kaikki alkoi 1960-luvulla

    Royal Robbins ja hänen vaimonsa Liz olivat ikonisia Sierra Nevadalaisia kalliokiipeilijöitä 1960-luvulla. He olivat osa pientä nykyaikaisten kiipeilijöiden/filosofien kerhoa, jotka keksivät ja omaksuivat termin "kestävä kiipeily" (clean climbing): joukko toimintamalleja ja tekniikoita, jotka mahdollistivat suurten seinämien kiipeämisen aiheuttaen mahdollisimman vähäistä tai olematonta vahinkoa seinämiin. Tämä oli kirjaimellinen ilmentymä heidän elämänasenteestaan, jonka keskiössä oli suuri kunnioitus luontoa kohtaan.

    Royal oli yksi maailman parhaista kiipeilijöistä ja hän loi ystäviensä kanssa uuden ulkoiluetiikan 1960-luvun lopulla. Se on toiminut perustana etiikalle, jota käytetään edelleen Yhdysvaltain kiipeilypiireissä. Royal jatkoi kiipeilyä ja kajakointia Amerikoissa, Euroopassa ja ympäri maailmaa, palaten aina kotiin Modestoon, Kaliforniaan, joka toimii porttina legendaariseen Yosemite-laaksoon, missä Liz edelleen asuu tänä päivänä.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite