Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (90)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok

    Naisten housut

    Hyvin istuvat naisten housut kuhunkin aktiviteettiin soveltuvilla ominaisuuksilla ovat tärkeä osa jokaisen naisen ulkoiluvarustusta. Suuntaatpa sitten kesä- tai talvivaellukselle, matkalle lämpöön, vuorille tai lähipoluille, löydät monipuolisia vaihtoehtoja valikoimastamme.

    Etsinnässä vaellushousut erämaavaellukselle, kevyet shortsit kesän lämpöisiin päiviin vai arkihousut rentoon vapaa-aikaan? Oikeanlaiset varusteet ja vaatteet takaavat sen, että käytössä niihin ei tule kiinnitettyä sen kummempaa huomiota, vaan voit nauttia käsillä olevasta hetkestä. Mukavat ja hyvin istuvat housut tekevät myös ulkoilusta mukavampaa. Retkeilyhousuja on paljon erilaisia huippubrändeiltä. Fjällräveniltä löydät housuja niin arkeen kuin vaativille vaelluksillekin. Fjällrävenin naisille suunnattu Curved Fit -istuvuus antaa enemmän tilaa reisille ja takamukselle kaventuen vyötäröön.

    Softshell-housut ovat monikäyttöiset housut monenlaiseen ulkoiluun. Ne ovat joustavaa materiaali, joka useimmissa malleissa myös hylkii jonkin verran vettä. Jouston ansiosta softshell-housuissa on mukava harrastaa myös sellaista liikuntaa, jossa tarvitaan suuria liikeratoja ja venyvyyttä. Vedenpitävät kuorihousut ovat välttämättömät, kun haluat ulkoilla säällä kuin säällä. Kuorihousut suojaavat hyvin myös kovilta tuulilta, joten tunturi- ja vuoristo-olosuhteissa kuorihousut tulevat tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy myös arkeen ihania vaihtoehtoja: pehmeitä olohousuja, kevyitä kesä- ja matkailuhousuja sekä kaupunkilookiin soveltuvia housuja.

    Käy lukemassa vinkkejä housujen valintaan ulkoiluun ja vaellukselle oppaastamme Retkeilyhousujen valinta.
    Lue lisää
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (90)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite