Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Huolto ja korjaus

    Huolto ja korjaus - Pienellä vaivalla lisää käyttöaikaa varusteille

    Pidä huolta vaatteistasi ja varusteistasi. Siten ne säilyvät hyvänä käytössäsi mahdollisimman pitkään – jopa sukupolvelta toiselle. Sillä pöly, lika ja hiki kuluttavat materiaaleja erittäin nopeasti. Yleensä myös teknisten, vedenpitävien ja hengittävien materiaalien tulee olla puhtaita, jotta ne toimivat oikein. Meiltä löydät laajan valikoiman huoltotuotteita sekä huoltopalveluita!

    Vaatteiden huolto ja korjaus - Lisää ikää vaatteille

    Vaatteiden pinnoille löytyy erilaisia kyllästeitä ja vahoja, jotka parantavat vedenhylkivyyttä ja antavat suojaa UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Kulutuksesta tulleita reikiä ja hankaumia voi kätevästi paikata erilaisilla vaatelaastareilla. Rikkinäisen vetoketjun voi helposti korjata korjaussetillä.

    Varusteiden korjaus - Varaosia ja paikkoja retkeilyvarusteille

    Retkeilyvarusteissa on osia, jotka rikkoutuvat tai saattavat hukkua ajan myötä. Älä heitä arvokasta varustetta pois vaan korvaa rikkoutunut osa uudella. Retkeilyvarusteiden korjaaminen on tärkeä taito, joka pidentää niiden käyttöikää ja vähentää ympäristövaikutuksia. Rikkinäisiä telttoja, reput tai vaatteita voi usein paikata pienillä korjauksilla ja oikeilla välineillä, jolloin ne ovat taas valmiita seuraavalle seikkailulle.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite