Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kumppaniedut

    Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

    Haluamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia lähteä nauttimaan luonnosta ja ulkona olemisesta. Innoissamme ja ylpeänä haluamme esitellä yhteistyökumppanimme ja heidän tarjoamansa edut*!

    Miten hyödyntää edut?

    Liittyessäsi 365-klubiin saat sähköpostin, jolla voit tunnistautua yhteistyökumppaniemme luona. Etukäteen varatessasi muista mainita kuuluvasi 365-klubiin, tarkemmat ohjeet löytyvät yhteistyökumppanin tarjoaman edun kohdalla. Jos et ole saanut sähköpostia, tai olet hukannut sen, kirjaudu omalle tilillesi ja tarkista jäsennumerosi sieltä.

    *Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja uusista yhteistyökumppaneista ja eduista uutiskirjeen tilaajille.

    Discover Saimaa

    Discover Saimaa on luontoelämyksiä tarjoava yritys. Järjestämme opastettuja retkiä ja kursseja Saimaan alueella sekä voit vuokrata kauttamme omatoimisesti välineistöä eri luontoaktiviteetteihin.

    Vaikutamme eteläisellä Saimaalla usean eri kunnan ja kaupungin alueella.Imatralla Vuoksen Kalastuspuistossa meillä on vuokralle liukumikenkiä ja sähkömaastopyöriä.

    Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon rajamailta löytyy jokimelontapiste, josta vuokraamme melontakalustoa isommallekin porukalle. Jokimelontapisteeltä pääset helposti suoraan upealle kevyesti virtaavalle Lieviskänjoelle ja siitä jatkamaan matkaasi Saimaan saaristovesille.

    Käy lukemassa blogista lisää tietoa Suomen ainoasta jokimelontapisteestä 

    Edut ja aktiviteetit Partioaitan 365-KLUBILAISILLE.
    Kesä 2024 etuna omatoimimelojat saa vuokrattua kanootit ja kajakit
    Jokimelontapisteestä -10% etuhintaan.

    Partioaitan 365-klubilaisena voit osallistua klubitapahtumiin. Lue lisää tapahtumakuvauksista. https://www.partioaitta.fi/tapahtumat/

    Matkatoimisto Aventura

    Tervetuloa Aventuran matkaan! Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo yli 15 vuoden ajan. Olemme mukana matkassasi koko sydämellämme ja mittavalla osaamisellamme.

    Aventura järjestää klubivaelluksia Grönlantiin ja Islantiin 365-klubilaisille. Pidäthän silmällä tapahtumasivujamme ja pysyt ajan tasalla tulevista reissusta!

    Luontokeskus Haltia

    Kaksi yhden hinnalla Luontokeskus Haltian näyttelyihin.

    365-klubin jäsenet ovat oikeutettuja pääsemään kaksi yhden hinnalla Luontokeskus Haltian näyttelyihin. Lue näyttelyistä ja tapahtumista Haltian sivuilta. Saat hyödynnettyä jäsenedun Haltian lipunmyynnissä tunnistautumalla saamallasi 365-klubin sähköpostilla.

    Natura Viva

    Natura Viva on vuonna 2007 perustettu ulkoiluun erikoistunut perheyritys. Voit vuokrata meiltä kalustoa ja tutustua niiden avulla Itämeren kauniiseen saaristoon tai kansallispuistoihimme. Järjestämme myös opastettuja retkiä ryhmille luonnossa!

    Missä Natura Viva toimii? 

    Vuosaaresta löydät melontakeskuksemme, jonka kautta pääset tutustumaan kauniiseen saaristoomme. Toimimme myös Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa, joissa molemmissa toimii vuokraamo sekä kahvila. Elokuussa 2020 avasimme kausikorttilaisille tarkoitetun melontapisteen Espoon Suvisaaristoon.

    Edut ja aktiviteetit 365-klubilaisille

    Natura Viva tarjoaa 365-klubilaisille mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin helposti ja turvallisesti. Kauden 2020 aikana useat klubilaiset osallistuivat retkillemme. Vuonna 2021 klubilaiset nauttivat edelleen erikoishinnasta tutustu lajiin -retkillämme. Tästä lisää tietoa tapahtumasivuillamme.

    Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme! »

    Lue Partioaitan blogista kausikorttimme mahdollistavista elämyksistä! »

    Tutustu tarkemmin Natura Vivan sivuilla

    Adventure Partners

    Intohimomme on vuorilla liikkuminen – kiipeillen, hiihtäen, vaeltaen, juosten tai vaikka pyöräillen. Viemme sinut tutustumaan kiipeilyyn lähikalliolle tai kokeilemaan jääkiipeilyä. Tule nauttimaan kanssamme Lapin offareista, Norjan topptureista tai vaikkapa Alppien korkeimmista huipuista.

    Tuotevalikoimassamme on opastettuja vuoriretkiä, koulutuksia, valmennuksia sekä tapahtumia. Tarjoamme yksilöllisiä opas- ja personal training -palveluita sekä räätälöityjä tapahtumia niin pienille kuin suuremmille ryhmille. Toimimme eri puolella Suomea ja maailmaa.

    Edut 365-klubilaisille

    Partioaitan 365-klubi ja Adventure Partners järjestävät Johdatus kalliokiipeilyyn -tapahtumia pääkaupunkiseudulla.

    Johdatus kalliokiipeilyyn on helppo ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyyn lajina, asiantuntevan ohjaajan opastamana. Kiipeilykokeilun aikana pääset kokeilemaan yläköysikiipeilyä sopivalla vaikeustasolla, laskeutumaan köyden varassa sekä usein myös varmistamaan kiipeilykaveria ohjaajan valvonnan alla. Sisältää varusteiden vuokran.

    Talvella 365-klubilaisille on matalan kynnyksen Johdatus vuorikiipeilyyn –tapahtumia Nuuksion jääpuistossa. Päivä on suunnattu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut vuorivaelluksesta tai vuorikiipeilystä. Kolmen tunnin mittaisessa tapahtumassa pääset tutustumaan vuorikiipeilyvarusteisiin sekä käyttämään niitä. Talvikaudella niin ikään klubilaisille on tarjolla Johdatus randoiluun tapahtumia niin Nuuksiossa kuin Pallaksella

    Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettisivuiltamme

    Johdatus kalliokiipeilyyn https://adventurepartners.fi/product/johdatuskalliokiipeilyyn/

    Johdatus vuorikiipeilyyn https://adventurepartners.fi/product/partioaitan-365-klubitapahtuma-johdatus-vuorikiipeilyyn/

    Johdatus randoiluun https://adventurepartners.fi/product/johdatus-randoiluun-swinghillissa/

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite