/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »
    Kumppaniedut

    Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

    Haluamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia lähteä nauttimaan luonnosta ja ulkona olemisesta. Innoissamme ja ylpeänä haluamme esitellä yhteistyökumppanimme ja heidän tarjoamansa edut*!

    Miten hyödyntää edut?

    Liittyessäsi 365-klubiin saat sähköpostin, jolla voit tunnistautua yhteistyökumppaniemme luona. Etukäteen varatessasi muista mainita kuuluvasi 365-klubiin, tarkemmat ohjeet löytyvät yhteistyökumppanin tarjoaman edun kohdalla. Jos et ole saanut sähköpostia, tai olet hukannut sen, kirjaudu omalle tilillesi ja tarkista jäsennumerosi sieltä.

    *Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja uusista yhteistyökumppaneista ja eduista uutiskirjeen tilaajille.

    Lodge 67 ̊N Ylläs

    Pieni ja yksityinen Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina. Lodge 67 ̊N sopii niin aktiiviharrastajille, perheille kuin ryhmillekin. Tilavat huoneet, monikäyttöiset yhteiset tilat sekä kätevä sijainti luovat onnistuneet puitteet reissullesi.

    Lodge tarjoaa ystävällistä palvelua, laadukasta majoitusta sekä maistuvaa aamiaista. Harrastusvälineillesi löytyy säilytys- ja huoltotilaa. Keskeisen sijainnin johdosta pärjäät hyvin myös ilman omaa autoa.

    Edut 365-klubilaisille

    Lodge 67°N tarjoaa 365-klubin jäsenille majoituksesta -10 % vuosien 2022-2023 ajan. Majoitukseen kuuluu mahdollisuus lumikenkien ja Fatbike-kyläpyörien ilmaiseen lainaamiseen.

    Varaa majoitus sähköpostitse: lodge@yllaslodge.com tai puhelimitse: 040-6711167 ja mainitse varauksen yhteydessä 365-klubi.

    Lodge 67°N Instagramissa.

    Lodge 67°N Facebookissa.

    Matkatoimisto Aventura

    Tervetuloa Aventuran matkaan! Aventura on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo yli 15 vuoden ajan. Olemme mukana matkassasi koko sydämellämme ja mittavalla osaamisellamme.

    Aventura järjestää klubivaelluksia Grönlantiin ja Islantiin 365-klubilaisille. Pidäthän silmällä tapahtumasivujamme ja pysyt ajan tasalla tulevista reissusta!

    Luontokeskus Haltia

    Kaksi yhden hinnalla Luontokeskus Haltian näyttelyihin.

    365-klubin jäsenet ovat oikeutettuja pääsemään kaksi yhden hinnalla Luontokeskus Haltian näyttelyihin. Lue näyttelyistä ja tapahtumista Haltian sivuilta. Saat hyödynnettyä jäsenedun Haltian lipunmyynnissä tunnistautumalla saamallasi 365-klubin sähköpostilla.

    Venlojen vaellus

    Venlojen vaellus on kaikille naisille tarkoitettu retkeilyyn, vaellukseen ja luontoliikuntaan keskittynyt yhteisö. Venlojen vaellus ei katso ikää, ei retkeilykokemusta tai vaadi uusia pro-varusteita, vaan tarkoitettu ihan kaikille naisille. Myös Sinulle. Kyllä, juuri Sinulle.

    Mikäli kaipaat jotain seuraavista, niin tule mukaan.

    • vaelluselämyksiä
    • luontokokemuksia
    • reipasta naisenergiaa samanhenkisessä seurassa
    • irtiottoa arjesta ja iloista mieltä
    • vähän pinkkiä
    • oppia turvallisessa ympäristössä kokeneiden oppaiden kanssa
    • pientä tai isoa seikkailua

    10 % alennus kaikista retkeily- ja retkiruokakursseista!

    Naisille suunnattu matalankynnyksen retkeily-yhteisö Venlojen vaellus™ tarjoaa 10 % alennusta kaikista retkeily- ja retkiruokakursseista sekä verkkokursseista kaikille 365-klubin naisille. Käytä etukoodia "365klubi" Venlojen vaelluksen verkkokaupassa varatessasi kursseja, jolloin alennus lasketaan.

    Venlojen vaelluksen tapahtumakalenteri löytyy www.venlojenvaellus.fi/kalenteri

    Ota Venlojen vaellus haltuun myös Facebookissa ja Instagramissa.

    Lisätietoja:
    www.venlojenvaellus.fi
    Facebook
    Instagram

    Natura Viva

    Natura Viva on vuonna 2007 perustettu ulkoiluun erikoistunut perheyritys. Voit vuokrata meiltä kalustoa ja tutustua niiden avulla Itämeren kauniiseen saaristoon tai kansallispuistoihimme. Järjestämme myös opastettuja retkiä ryhmille luonnossa!

    Missä Natura Viva toimii? 

    Vuosaaresta löydät melontakeskuksemme, jonka kautta pääset tutustumaan kauniiseen saaristoomme. Toimimme myös Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa, joissa molemmissa toimii vuokraamo sekä kahvila. Elokuussa 2020 avasimme kausikorttilaisille tarkoitetun melontapisteen Espoon Suvisaaristoon.

    Edut ja aktiviteetit 365-klubilaisille

    Natura Viva tarjoaa 365-klubilaisille mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin helposti ja turvallisesti. Kauden 2020 aikana useat klubilaiset osallistuivat retkillemme. Vuonna 2021 klubilaiset nauttivat edelleen erikoishinnasta tutustu lajiin -retkillämme. Tästä lisää tietoa tapahtumasivuillamme.

    Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme! »

    Lue Partioaitan blogista kausikorttimme mahdollistavista elämyksistä! »

    Tutustu tarkemmin Natura Vivan sivuilla

    Team Nordic Trail

    Team Nordic Trail järjestää polkujuoksuharjoituksia tavoitteenaan innoittaa ihmisiä liikkumaan luonnossa. Tarjoamme monipuolisia harjoituksia eri tasoisille juoksijoille ja siten mahdollisuutta harjoitella polkujuoksua kanssamme kunnosta tai kokemuksesta riippumatta. Järjestämme myös kilpa- sekä elämysmatkoja ympäri maailmaa, aina hyvässä seurassa. Meillä on yli 70 ryhmää ja yli 3500 juoksijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olet lämpimästi tervetullut jäseneksi Team Nordic Trail:iin.

    Treeniä, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä kaikille!

    Edut 365-klubilaiselle

    Team Nordic Trail -yhteisön kulmakivenä toimivat viikottaiset jäsenille järjestetyt polkujuoksutreenit lukuisilla paikkakunnilla kaikissa Pohjoismaissa. Jäsenenä pääset osallistumaan myös ympäri maailmaa TNT:n järjestämille juoksumatkoille muita halvempaan hintaan.

    Nyt saat 365-klubin jäsenenä Team Nordic Trailin -vuosijäsenyyden 20 % alennuksella. Normaalihinta 160 €/vuosi.

    Jäsenyyteen sisältyy:

    • Polkujuoksutreenejä TNT-paikkakunnilla kaikissa Pohjoismaissa.
    • Edullinen jäsenhinta TNT:n järjestämille juoksumatkoille
    • Jäsenkirje
    • Alennuksia useiden juoksutapahtumien osallistumismaksusta
    • Alennuksia yhteistyökumppaneiden urheiluvarusteista
    • Salomonin jäsen-T-paita

    Lue lisää ja liity mukaan Team Nordic Trailiin

    Team Nordic Trailin treenifilosofia

    Treenit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla metsässä ja poluilla juoksemista ryhmässä. Voit olla mukana, vaikka et olisi juossut koskaan metsässä tai vasta ensimmäistä kerta laitat juoksukengät jalkaan. Me sovitamme tahdin osanottajien kunnon ja kokemuksen mukaiseksi. Eri viikoilla painotetaan eri teemoja ja eri harjoituskerrat voivat olla hyvinkin erilaisia.

    Tervetuloa tiimiin!

    Lue lisää Team Nordic Trailin sivuilta »

    Adventure Partners


    Intohimomme on vuorilla liikkuminen – kiipeillen, hiihtäen, vaeltaen, juosten tai vaikka pyöräillen. Viemme sinut tutustumaan kiipeilyyn lähikalliolle tai kokeilemaan jääkiipeilyä. Tule nauttimaan kanssamme Lapin offareista, Norjan topptureista tai vaikkapa Alppien korkeimmista huipuista.

     

    Tuotevalikoimassamme on opastettuja vuoriretkiä, koulutuksia, valmennuksia sekä tapahtumia. Tarjoamme yksilöllisiä opas- ja personal training -palveluita sekä räätälöityjä tapahtumia niin pienille kuin suuremmille ryhmille. Toimimme eri puolella Suomea ja maailmaa.

     

    Edut 365-klubilaisille

    Partioaitan 365-klubi ja Adventure Partners järjestävät Johdatus kalliokiipeilyyn -tapahtumia pääkaupunkiseudulla.

    Johdatus kalliokiipeilyyn on helppo ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyyn lajina, asiantuntevan ohjaajan opastamana. Kiipeilykokeilun aikana pääset kokeilemaan yläköysikiipeilyä sopivalla vaikeustasolla, laskeutumaan köyden varassa sekä usein myös varmistamaan kiipeilykaveria ohjaajan valvonnan alla. Sisältää varusteiden vuokran.

     

    Talvella 365-klubilaisille on matalan kynnyksen Johdatus vuorikiipeilyyn –tapahtumia Nuuksion jääpuistossa. Päivä on suunnattu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut vuorivaelluksesta tai vuorikiipeilystä. Kolmen tunnin mittaisessa tapahtumassa pääset tutustumaan vuorikiipeilyvarusteisiin sekä käyttämään niitä. Talvikaudella niin ikään klubilaisille on tarjolla Johdatus randoiluun tapahtumia niin Nuuksiossa kuin Pallaksella

    Lisätiedot ja ilmoittautumiset nettisivuiltamme

    Johdatus kalliokiipeilyyn https://adventurepartners.fi/product/johdatuskalliokiipeilyyn/

    Johdatus vuorikiipeilyyn https://adventurepartners.fi/product/partioaitan-365-klubitapahtuma-johdatus-vuorikiipeilyyn/

    Johdatus randoiluun https://adventurepartners.fi/product/johdatus-randoiluun-swinghillissa/

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite