Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    HUOLTO, HOITO JA KORJAUS

    Nykyaikaisten teknisten ulkoiluvarusteiden toiminta perustuu rakenteellisten yksityiskohtien ohella itse materiaalien toimivuuteen. Yleensä teknisten vedenpitävien ja hengittävien materiaalien tulee olla puhtaita, jotta ne toimivat oikein. Lisäksi niiden elinikä pidentyy oikealla hoidolla merkittävästi.

    Perimmäinen tavoite varusteiden huollossa on saada käytössä tarttunut lika ja roskat poistettua. Pöly, lika ja vaatteeseen jäänyt hiki kuluttavat materiaaleja erittäin nopeasti - esimerkiksi vetoketjut kuluvat helposti ja lähes huomaamattomasti käyttökelvottomiksi, jos niihin on jäänyt hiekkaa tai pölyä.


    Vaatteiden pesu ja huolto

    Ota tavaksi pestä ja hoitaa vaatteet kuntoon heti vaelluksen tai lyhyenkin päiväretken jälkeen. Lähes kaikki nykyaikaiset retkeilyvarusteet voidaan pestä vedellä ja sopivalla pesuaineella. Eri materiaaliryhmille on lisäksi omat kyllästys- ja hoitoaineensa. Mutta pese vain tarpeen mukaan, muutoin suosi tuuletusta.

    Vaelluskenkien hoito ja huolto

    Yleensä retkeily- ja vaelluskengät joutuvat kovemmalle käytölle kuin arkikengät. Täten niiden huoltotarvekin on tiheämpi. Monien mielestä kalliin kengän pitää kestää käyttöä, mutta asia on pikemminkin niin, että säännöllisesti huoltamalla kallis kenkä säilyy pitkäikäisenä.

    Varusteiden huolto ja korjaus

    Kun retken jälkeen tyhjennät repun tai rinkan, kartoita varusteiden huoltotarve. Monille varusteille saattaa riittää pelkkä kuivatus, tuuletus ja siistiminen. Hyvänä nyrkkisääntönä voikin pitää sitä, että kuivaltakin tuntuva kannattaa kuivattaa. Säännöllisellä huollolla korjaustarpeet vähenevät ja voit säästyä ikäviltä yllätyksiltä.

    Klubilaiset vahaavat aina ilmaiseksi

    Tiesithän, että 365-klubilaisena voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Jatkuva etu on vain 365 Klubin jäsenille. Lue lisää.

    Maksulliset huoltopalvelut myymälöissämme

    G-1000-vaatteiden vahaus
    Voit jättää G-1000 vaatteesi myös henkilökuntamme vahattavaksi. Voit tuoda vaatteesi vahattavaksi mihin tahansa myymäläämme. Lue lisää »

    Kenkien uudelleenpohjaus
    Laadukkaiden vaellus- ja retkeilykenkien ulkopohjat on mahdollista uusia ja vaihtaa. Loppuun asti kulutettu tai rikkoutunut pohja ei tarkoita, että kengän käyttöikä olisi tullut täyteen. Lue lisää »

    Katso lähin myymäläsi »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite