Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Osprey

    Osprey on perustettu vuonna 1974 Kalifornian Santa Cruzissa, jolloin yrityksen perustaja, omistaja ja pääsuunnittelija Mike Pfotenhauer aloitti toiminnan tekemällä reppuja ja rinkkoja suoraan asiakkaidensa selkään sopiviksi. Jo Ospreyn varhaisten vuosien aikana asiakkaille syntyi kuva tuotteista, joiden istuvuus ja toiminnallisuus hakevat vertaistaan.

    Reppuja, rinkkoja ja erilaisia laukkuja valmistava Osprey on saanut yli 40 vuotta kestäneen toimintansa aikana useita palkintoja innovatiivisesta suunnittelustaan. 

    Ospreyn reput ja rinkat

    Meiltä löytyy kattava valikoima Ospreyn reppuja, rinkkoja, laukkuja sekä muita tarvikkeita. Olipa kyseessä vaellusrinkka, kiipeilyreppu tai perässä vedettävä matkalaukku, on Osprey erinomainen valinta!

    Osprey ja vastuullisuus

    Osprey on European Outdoor Conservation Associationin (EOCA) jäsen ja ottaa ympäristöasiat suurella vakavuudella ja vastuulla. Osprey valmistaa vain korkealaatuisia ja pitkäikäisiä tuotteita. Tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, joiden tuotannossa ympäristöasiat on otettu huomioon ja jätteiden määrä vähäinen. Tuotepakkaukset valmistetaan mikäli mahdollista kierrätetyistä materiaaleista. Tuotteet pyritään myös korjaamaan aina mikäli mahdollista. Tuotteiden pitkäikäisyys onkin tärkeä vastuullisuuden näkökulma.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite