Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Keveys on suhteellista. Vaeltaminen, talviretkeily, kulkeminen erämaan kaukaisimpiin kolkkiin - totuus on, että nämä aktiviteetit vaativat suuren määrän varusteita. Oletpa kokenut vaeltaja, eräopas tai seikkailija, tähän tarkoitukseen ei ole parempaa kumppania kuin Aether tai Ariel. Modernit materiaalit, vaeltajalle suunnitellut ominaisuudet sekä uskomaton käyttömukavuus ja kestävyys tekevät Aetherista ja Arielista varman valinnan intohimoisille ulkoilijoille kaikkialla.

    Tutustu Osprey-uutuuksiin 

    Katso muita Osprey tuotteita

    Osprey

    Osprey on perustettu vuonna 1974 Santa Cruzissa, Kaliforniassa, jolloin yrityksen perustaja, omistaja ja pääsuunnittelija Mike Pfotenhauer aloitti toiminnan tekemällä reppuja ja rinkkoja suoraan asiakkaidensa selkään sopiviksi. Jo Ospreyn varhaisilla vuosilla kuluttajakunnalle syntyikin kuva tuotteista, joiden istuvuus ja toiminnallisuus hakevat vertaistaan.

    Ainoastaan reppuja, rinkkoja ja erilaisia laukkuja valmistava Osprey on saanut yli 40 vuotta kestäneen toimintansa aikana useita palkintoja innovatiivisesta suunnittelustaan. Meillä Suomessa Ospreyn reput ja rinkat ovat menestyneet hyvin mm. Retki-lehden testeissä.

    Partioaitalla on ilo tarjota asiakkailleen kattava valkoima Ospreyn tuotteita. Olipa kyseessä vaellusrinkka, kiipeilyreppu tai perässä vedettävä matkakassi, on Osprey valinta, jota et tule katumaan.

    Osprey on European Outdoor Conservation Associationin (EOCA) jäsen ja ottaa ympäristöasiat suurella vakavuudella ja vastuulla. Osprey valmistaa vain korkealaatuisia ja pitkäkestoisia tuotteita. Tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, joiden tuotannossa ympäristöasiat on otettu huomioon ja jätteiden määrä vähäinen. Tuotepakkaukset valmistetaan mikäli mahdollista kierrätetyistä materiaaleista. Tuotteet pyritään korjaamaan aina mikäli mahdollista.

    Lue lisää

    Suosituimmat Osprey tuotteet 

    Katso muita Osprey tuotteita

    Ei valittuja suodattimia
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite