Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Marmot Featherless

    Marmotin ja 3M Thinsulaten yhdessä kehittämä, bluesign®-hyväksytty Featherless-keinokuitueriste on kevyttä, hyvin pakkautuvaa ja yhtä lämmintä, kuin 700 fill power -untuva. Etuna keinokuituisella Featherless-eristeellä on untuvaan nähden parempi kosteudenkestävyys, sillä keinokuitueriste ei hikoilusta tai sateestakaan menetä lämpöä varaavaa ilmavuuttaan. Näin sään kääntyessä sinua vastaan, vaatteesi pitävät sinut yhä suojassa ja lämpimänä.

    Marmot

    Vuonna 1974 perustettu amerikkalainen huippumerkki Marmot on laadukas brändi outdoor-lajien harrastajille. Marmotin teltat, makuupussit ja reput on tehty palvelemaan käyttäjänsä tarpeita erilaisissa tilanteissa viikonloppupatikoinnista aina vaativiin arktisiin olosuhteisiin. Marmot oli mm. ensimmäisiä ulkoilualan tuotevalmistajia, joka otti valikoimiinsa Gore-Tex-vaatteet.

    Marmotin vaatteet on suunniteltu toimiviksi niin arkipäivän askareissa kuin vuoristo-olosuhteissa. Marmot ei jätä sinua pulaan, tarvitsitpa sitten teltan Everestin basecampille tai vain kevyen makuupussin mökkireissulle.

    Tänä päivänä Marmot on eettisen vastuunsa tuotteidensa valmistamisessa tunteva dynaaminen yritys, joka tunnetaan panostuksistaan tuotekehitykseen sekä kattavasta mallistostaan. Hyvässä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä valmistajan kanssa Partioaitta on laajentamassa omaa Marmot-tuotevalikoimaansa.

    Lue lisää

    Suosituimmat Marmot tuotteet 

    Katso muita Marmot tuotteita

    Ei valittuja suodattimia
    Saatavilla Hampurin myymälässä

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite