Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vihreämpi Valinta
    • (4)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    Naisten talvikengät

    Talviulkoilu on ihanaa, kun jalat pysyvät lämpiminä ja usein myös edellytys sille, että koko muu kroppa pysyy lämpimänä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman lämpimästi vuorattuja talvikenkiä ja talvisaappaita naisille. Oikeanlaiset talvikengät tarjoavat lämpöisyyden lisäksi hyvää pitoa liukkailla keleillä, ja osasta kenkiä löydät myös vedenpitävän kalvon, jonka ansiosta jalkasi pysyvät kuivina myös loskassa ja vesisateessa.

    Naisten talvikenkien valinta

    Naisten talvikenkiä löytyy moneen eri tarkoitukseen ja tyyliin sopivia. Etsit sitten kenkiä jokapäiväiseen elämään, kävelyretkiin koiran kanssa tai lumikenkäretkelle Lappiin, löydät paljon hyviä vaihtoehtoja valikoimastamme. Jos vietät talvella paljon aikaa seisten, vaikkapa lapsia vahtien tai valokuvaten, tarvitset erityisen lämpimät kengät. Esimerkiksi Sorelin talvikengistä löytyy lämpimiä malleja niin koviin pakkasiin kuin kevyempiä versioita kaupunkiin. Naisten talvikengät pitävät sisällään myös kauniita, korkeita saappaita, joista riittää lämpöä pohkeen ja säären alueelle.

    Talvikengät naisille: Kiinnitä näihin huomiota

    Kiinnitä huomiota talvinkengissä ainakin seuraaviin asioihin:

    • Kalvollinen vai kalvoton kenkä
    • Kengät varren pituus
    • Eristeen materiaali
    • Kengän koko
    • Kengät eivät purista mistään eivätkä missään nimessä ole liian pienet. Liian tiukat kengät eivät ole lämpimät, sillä kenkään ei jää riittävästi ilmaa, joka lämmittää jalkoja. Jos käytät talvikengissäsi mielelläsi paksumpaa sukkaa, kannattaa myös tämä ottaa huomioon kokoa valitessa.
    • Kengän pohjamateriaali:
    • Talvikengissä on erilaisia pohjamateriaaleja, jotka tarjoavat parempaa pitoa jäisillä ja lumisilla alustoilla. 
    • Nastakengät löytyvätkin jo monen ulkoilijan eteisestä.
    • Moni on mieltynyt kitkakenkiin, sillä ne ovat monikäyttöiset ja niillä on miellyttävää kävellä myös asfaltilla tai lähikaupan kovilla lattioilla.
    • Valitse myös sopivat pohjalliset ja sukat

    Lisätietoa saat asiantuntevilta myyjiltämme sekä talvikenkien valintaoppaastamme!    Suosittuja talvikenkäbrändejä


    Hanwagia pidetään yleisesti puhtaana vaelluskenkien valmistajana ja ne ovatkin isossa roolissa valmistajan valikoimassa. Brändillä on kuitenkin myös arkikäyttöön tarkoitettuja, tutun laadukkaita kenkiä. 
    Kaksi muuta suosittua brändiä on pakko mainita, kun puhutaan naisten talvikengistä: Sorel ja Merrell. Sorelilla on useita huippusuosion saaneita, tyylikkäitä kenkämalleja naisille. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    49 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite