Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Naisten nastakengät

    Nastakengät tarjoavat parasta pitoa jäisillä alustoilla. Nastakengät ovat täydellinen valinta, kun kaipaat varmaa pitoa, ja kun käytät kenkiä pääsääntöisesti ulkoiluun tai esimerkiksi juoksuun. Nastakengän kanssa tulisi välttää sisällä kävelyä, sillä nastat saattavat jättää lattiaan jälkiä, erityisesti pehmeisiin materiaaleihin, kuten puuhun ja muovimattoihin. Näin ollen nastakengät soveltuvatkin parhaiten sellaisiin aktiviteetteihin, joissa ei tarvitse välillä käydä sisätiloissa.

    Talvisille juoksulenkeille nastakengät ovat usein paras ratkaisu, sillä niiden kanssa voit keskittyä juoksemiseen, eikä sinun tarvitse jännittää kenkien pitoa. 

    Naisten nastakengät tarjoavat malleja nilkkapituisista sporttisista malleista korkeammalla varrella varustettuihin kenkiin. Suosittu nastakenkiä tarjoava merkki on Icebug, jolta löytyy myös nastattomia vaihtoehtoja pitopohjakenkien muodossa. Kitkakengät ovatkin olleet viime vuosina suosittuja ulkoilijoiden keskuudessa. Jos haluat lukea pitopohjien ja nastojen eroista, voit käydä tutustumassa oppaaseemme Nastat vai kitkat.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite