Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten otsapannat

    Otsapanta pitää pään ja korvat lämpiminä, mutta ylimääräisen lämmön haihtua tehokkaasti. Lämmin, villasta neulottu pääpanta sopii hyvin talvikävelyille, kun taas ohuempi, nopeasti kuivuva pääpanta sopii erinomaisesti juoksuun ja muuhun korkean intensiteetin liikuntaan. Lämmittäviä, villasta tehtyjä otsapantoja löytyy muun muassa Fjällrävenin, Myssyfarmin, VAI-KO:n ja Sätilan valikoimista. Teknisiä, aktiiviliikuntaan sopivia otsapantoja valmistaa muun muassa Buff. Meiltä löydät naisten otsapannat monissa eri kuoseissa, väreissä ja malleissa. Fjällrävenin, Sätilan ja Sherpan otsapannoissa on kauniita, naisellisia yksityiskohtia, kuten palmikkoneulosta tai rusettimaisesti kierrettyjä yksityiskohtia.

    Naisten otsapannat ulkoiluun

    Otsapanta on helppo ottaa mukaan vaellukselle tai retkelle, eikä se vie juurikaan tilaa repussasi. Otsapanta, aivan kuten naisten pipokin, pitää hiukset poissa kasvoilta, mutta on hieman monipuolisempi käyttää. Jos sen otsapanta tuntuu liian kuumalta päässä, voit laskea sen väliaikaisesti alas ja pitää sitä kaulan ympärillä kuin löysää tuubihuivia.

    Naisten otsapannat Partioaitassa

    Otsapantoja on monenlaisia, ja ne sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin aina maastohiihdosta patikointiin ja arkeen. Meiltä löydät hyvän valikoiman otsapantoja, muiden muassa:
    • Neulotut, lämpimät, paksut ja pehmeät otsapannat, jotka pitävät sinut lämpimänä talvisella kävelyllä tai arjen askareissa
    • Käsin neulotut, lämpimät, suomalaisesta luomuvillasta valmistetut otsapannat, joista jokaiseen on merkitty neulojan nimi. Saatavana klassisissa väreissä, kuten ruskea, valkoinen, harmaa, sininen ja vaaleanpunainen. Loistava lahja itsellesi tai läheisellesi.
    • Pehmeät, ohuet ja saumattomat Buffin otsapannat juoksuun, harjoitteluun ja urheiluun ympäri vuoden. Nopeasti kuivuvasta materiaalista valmistettu panta sopii hyvin aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa pitää korvansa lämpiminä.
    Lue lisää
    Suodatin
    10 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite