/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Haglöfs L.I.M - Less is more

    Niin kevyt kuin mahdollista

    Haglöfsin L.I.M.-sarjan (Less Is More)  takit ja housut ovat jo vuosien ajan ollut todella suosittuja ja hyvästä syystä. Minimalistinen muotoilu, helppo pakata mukaan ja kevyemmät kuin odottaisit. Materiaalina GORE-TEX Paclite® PLUS, joka takaa luotettavan suorituskyvyn ja suojan. Kaikki tärkeäimmät ominaisuudet, mutta ei  turhaa painoa. 

    Haglöfs

    Wiktor Haglöf, Haglöfsin perustaja, ei ollut erityisen intohimoinen ulkoilmaihminen. Itseasiassa hän inhosi olla ulkona, kun sää ei ollut suopea. Tältä pohjalta syntyi Haglöfs - tarkoituksena luoda ratkaisuja, joilla ulkoilusta voi nauttia, satoi tai paistoi.

    Haglöfsillä on yli yhdeksänkymmenen vuoden kokemus valmistamistaan tuotteista. Ei siis liene sattumaa, että Haglöfs-tuotteet ovat maailmalla laajasti tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja innovatiivisesta suunnitelustaan, jotka yhdessä tarkoittavat todella korkeaa tuotteiden käytettävyyttä.

    Haglöfsin ohjenuorana on ajatus siitä, että laadukkat, pitkäikäiset tuotteet ovat aina myös ekologisempia. Riippumatta siitä tarvitsetko vaatetuksen kesäiseen retkeilyyn perheen tai ystävien seurassa, vai kenties huippuluokan makuupussin Himalajalla sijaitsevan vuoren valloittamiseen, löydät varmasti parhaat mahdolliset tuotteet Haglöfsin laajasta valikoimasta. Ulkoilun ja retkeilyn ystävät ympäri maailmaa tekevät tämän saman valinnan, kun lähtevät reissuun: Haglöfs. Reppu selkään ja seikkailemaan!

    HAGLÖFS ON PARTIOAITAN PITKÄAIKAINEN KUMPPANI

    Partioaitta on tehnyt yhteistyötä Haglöfsin kanssa kymmenien vuosien ajan ja olemme vakuuttuneita Haglöfs-tuotteiden laadukkuudesta. Valikoimaamme kuuluukin suuri määrä Haglöfs-tuotteita, joita myymme asiakkaillemme luottavaisina tuotteiden kestävyyteen ja toimivuuteen. Haglöfsin myydyimpiä tuotteita ovat reput, rinkat, takit ja housut, jotka ovat vuosien varrella osoittautuneet sopivan suomalaiseen makuun ja elämäntyyliin.

    Lue englanniksi Haglöfsin ympäristövastuusta.

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (7382.94 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite