Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Vaellusteltat

    Omaan käyttöön sopivan teltan ostaminen ei ole aina helppoa. Telttoja on monen kokoisia ja värisiä ja valmistusmateriaaleja saattaa olla useita erilaisia. Vaellusteltan ja retkiteltan välinen ero on veteen piirretty viiva, joka ei suinkaan ole tarkka ja yksiselitteinen. Ennen teltan ostoa kannattaa miettiä, kuinka monta henkilöä (nyt + lähitulevaisuudessa) teltassa tulee retkillä yöpymään ja minkälaisissa olosuhteissa vaativimmillaan telttaa käytetään.

    Takapihalle pystytetyn teltan ei tarvitse kestää samanlaisia sääolosuhteita kuin tuntureilla talvisaikaan käytettävän vaellusteltan. Retkiteltta on parhaimmillaan kevyt ja kestävä sekä helppo pystyttää ja koota. Oppaat -osiostamme löydät vinkkejä teltan hoitoon sekä ohjeet teltan pystytykseen ja pakkaamiseen. Tutustu myös teltan valinta -oppaaseen, joka saattaa helpottaa ostopäätöstäsi.


    Vaellusteltta on usein tunneliteltta sen keveyden ja painoon suhteutetun hyvän pinta-alan vuoksi. Myös toista telttamuotoa, kupolitelttaa, näkee vaeltajien käytössä sen helpon pystytettävyyden ja tuulta hyvin kestävien ominaisuuksiensa vuoksi. Näistä ei voi yksiselitteisesti sanoa, kumpi on parempi, vaan omat tarpeet ja mieltymykset ratkaisevat tässäkin tapauksessa.

    Toivotamme sinut tervetulleeksi Partioaittaan valitsemaan telttaa asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaellusteltan.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite