Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tuubihuivit

    Tuubihuivi on monikäyttöinen asuste ja retkeilijän jopa yksi luottovaatekappaleista: siitä saa helposti kaulahuivin lisäksi taiteltua balaclavan tai päähineen itselleen, mikäli tuubihuivi on vain tarpeeksi pitkä. Meilta löydät laadukkaan valikoiman erilaisia tuubihuiveja esimerkiksi Buffilta, VAI-KO:lta, Sätilalta ja Keliltä. Tutustu valikoimaamme alla ja myymälöissämme!

    Merinovillainen tuubihuivi miellyttää monia

    Merinovillasta valmistettu tuubihuivi on erittäin miellyttävä käyttää ja siksi siitä onkin tullut suosittu materiaali myös tuubihuiveissa. Merinovillalla on monia hyviä ominaisuuksia, miksi se sopiikin tuubihuivin materiaaliksi. Tässä muutamia niistä:

    • Se säätää lämpötilaa kehon tarpeen mukaan, joten se on mukavan tuntuinen päällä sekä kesällä että talvella.
    • Merinovilla siirtää myös kosteutta hyvin, sillä merinovillalla on vaikuttava kyky käsitellä kosteutta.
    • Merinovilla ei ole helposti liikaantuvaa ja sen luonnolliset ominaisuudet hajoittavat pahanhajuisia bakteereita, jotta pääset käyttämään vaatteitasi useamman päivän.
    • Yleensä riittää, että villavaatteita tuulettaa. Vähemmän pesukertoja tarkoittaa vähemmän veden kulutusta, sähkön kulutusta sekä saippuan kulutusta.
    • 100 % merinovillaisesta vaatteesta ei irtoa mikromuoveja vesistöihin.

    Buffin tuubihuivit ovat suosiossa

    Erityisen suosittuja ovat olleet nimenomaan Buffin tuubihuivit. Joillekin tuubihuivin synonyymi onkin Buff! Buffiltä löytyy erilaisia tuubihuiveja myös meidän valikoimastamme. Tervetuloa tutustumaan!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite