Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vihreämpi Valinta
    • (232)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok
    Suositellut vuodenajat
    Käyttäjän maksimipituus / cm
    -
    ok

    Reput, rinkat & laukut

    Tukeva rinkka vaellukselle, kevyt ja simppeli kassi mökkireissulle, laadukas laskettelureppu hiotuilla yksityiskohdilla vaiko pyörälaukku? Tai ehkäpä tyylikäs ja klassinen Fjällräven Kånken -reppu? Meiltä löydät myös kätevät lastenkantorinkat sekä olkalaukut. Koulureput ovat ajankohtaisia suuren osan vuodesta ja meillä onkin upea valikoima reppuja kaikkeen opiskeluun ja koulunkäyntiin.

    Kantolaitteen valinnassa tärkeintä on lähteä siitä, mihin käyttötarkoitukseen se tulee. Kannetaanko sitä selässä pitkiä matkoja vai kulkeeko se auton peräkontissa tai lentokoneessa. Mitä varusteita sen sisään pitää mahtua ja onko painolla väliä? Tutustu tarkemmin rinkan- ja repun valintaohjeisiin!

    Sadesuoja estää reppua ja sen sisällä olevia vaihtovaatteita kastumasta, lentokentällä kantolaite kannattaa taas pakata kuljetuspussiin, jotta remmit eivät takertuisi kuljetushihnojen väliin. Reissussa lukko voi olla tarpeellinen, irtohihnoilla makuualusta ja teltta kiinnittyvät kätevästi rinkan ulkopuolelle. Sadesuojat löydät myös valikoimistamme.

    Kun pakkaat varusteet värillisissä kuivapusseissa reppuun, löydät ne helposti ja voit lisäksi olla huolehtimatta sään vaihteluiden vaikutuksesta vaihtovaatetukseen. Lue vinkkejä rinkan pakkaamiseen.

    Lue lisää
    Suodatin
    611 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite