Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Polkujuoksu

    Polkujuoksu - Maastojuoksua luonnon helmassa

    Polkujuoksuharrastus tempaa helposti mukaansa. Polkujuoksua voi harrastaa niin lähiluonnossa kuin vaikkapa kansallispuistoissa. Kansallispuistot tarjoavatkin erinomaisia merkittyjä reittejä maratonin tai puolimaratonin mittaisille juoksuille. Tällöin mukaan ei välttämättä tarvitse karttaa, mutta vielä pidemmille, jopa päiväkausien mittaisille ultrajuoksuille on syytä varustautua perusteellisesti. Tutustu polkujuoksuvarusteisiimme!


    #ulkonaperillä

    Haluatko nähdä inspiroivan #ulkonaperillä-kuvasi tässä? Merkitse kuvaan @partioaitta, niin voimme jakaa kuvasi.


    Polkujuoksuvaatteet - Optimaalista mukavuutta, suojausta ja hengittävyyttä maastossa juostessa

    Polkujuoksuvaatteet ovat suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä maastossa, joten valitse sellaiset vaatteet, jotka tarjoavat sinulle mukavuutta, suojaa ja liikkumavapautta lenkin aikana.

    Tekniset paidat, joissa on kosteutta siirtävä materiaali, pitävät ihon kuivana ja tarjoavat hyvän hengittävyyden. Juoksutrikoot tai -shortsit tarjoavat joustavuutta ja liikkuvuutta. Niissä voi olla vahvikkeita suojaamaan risuilta ja oksilta. Pieneen tilaan pakkautuvat juoksutakit ovat kevyitä, veden- ja tuulenpitäviä, ja ne suojaavat juoksijaa sääolosuhteilta. Juoksusukat tarjoavat mukavuutta ja estävät rakkojen syntymistä.

    Polkujuoksukengät - Suorituskykyä epätasaisessa maastossa

    Polkujuoksukengät tarjoavat vakautta, suojaa ja pitävyyttä vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Polkujuoksukengissä on yleensä syvät ja aggressiiviset kuvioinnit pohjassa, jotka tarjoavat erinomaisen pidon epätasaisilla pinnoilla, kuten kivillä, juurakoilla ja mutaisilla poluilla. Kengissä on usein vahvistetut kärjet ja sivut, jotka tarjoavat suojaa juoksijan jaloille. Kantapään ja nilkan ympärillä on vahvistuksia ja tukea, mikä lisää vakautta.

    Polkujuoksukengissä on yleensä hyvä vaimennus, joka auttaa vähentämään iskuja ja tärähdyksiä epätasaisilla pinnoilla. Kengissä voi olla myös erityisiä pehmusteita, kuten kantapään vaimennusta, joka tarjoaa lisämukavuutta pitkillä polkujuoksumatkoilla. Päällismateriaalit ovat usein hengittäviä, jotka auttavat pitämään jalat viileinä ja kuivina kovassakin juoksussa.

    Polkujuoksuvarusteet - Turvallisuutta ja lisäpuhtia lenkille

    Polkujuoksuvarusteet ovat tärkeitä polkujuoksijan turvallisuuden, mukavuuden ja suorituskyvyn kannalta. Juoksureput ja -liivit tarjoavat säilytystilaa vesipulloille, energiageeleille, puhelimelle ja muille tarvikkeille. Ne pitävät kätesi vapaana ja tärkeät tavarat helposti saatavilla. Sauvat tarjoavat lisätukea ja vakautta etenkin haastavissa nousuissa ja laskuissa. Juomapullot pitävät sinut nesteytettynä pitkillä lenkeillä. Otsalamppu on olennainen pimeällä tai hämärässä juostessa, jotta näet selkeästi polun ja esteet. Ensiapuvälineet, kuten sideharso, laastarit ja antiseptinen aine, ovat tärkeitä mahdollisten pienten vammojen hoitamiseksi nopeasti ja tehokkaasti. Näiden polkujuoksuvarusteiden avulla voit nauttia turvallisesta ja elämyksellisestä polkujuoksukokemuksesta.

    Lisää luettavaa polkujuoksusta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite