/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Polkujuoksu

    Trail running on terminä uusi ja muodikas, mutta suomalaiset ovat juosseet metsäpoluilla aina. Juostavia polkuja on joka puolella. Asuinalueiden läheisyydessä metsistä löytyy loistavia polkuverkostoja, joissa polkujuoksun tunnelmaan pääsee turvallisesti ilman eksymisen vaaraa. Lyhyetkin polut tarjoavat aivan erilaisen kokemuksen kuin asfaltilla juoksu.

    Polkujuoksu vaatii tasapainoa sekä juoksurytmin vaihdoksia maaston muotojen ja polun teknisyyden mukaan. Tämä kaikki paitsi vaatii, myös kehittää lihaskuntoa monipuolisemmin kuin maantiejuoksu. Pehmeämpi juoksualusta on myös lempeämpi nivelille.

    Hyvät polkujuoksukengät kannattaa harrastukseen kuitenkin hankkia. Tarkat min/km –suunnitelmat ja sykerajat kannattaa unohtaa ja antaa maaston rytmittää juoksua. Enemmän kuin syke ja nopeus, poluilla kiinnostaa seurata kertynyttä matkaa ja nousumetrejä. Erilaiset GPS-kellot (katso esimerkiksi Suunto 9 Baro tai Garmin Fenix 5 Plus) antavat näistä tarkkaa tietoa. Samalla toki saa halutessaan myös syke- ja nopeustiedot. Metsässä juostessa kannattaa myös antaa itselleen lupa pysähtyä ja nauttia maisemista, eläimistä ja tunnelmasta.

    Tutustu polkujuoksuun Team Nordic Trailin kanssa

    365 Klubin yhteistyökumppani Team Nordic Trail järjestää polkujuoksuharjoituksia tavoitteenaan innoittaa ihmisiä liikkumaan luonnossa. He tarjoavat monipuolisia harjoituksia eri tasoisille juoksijoille ja siten mahdollisuutta harjoitella polkujuoksua kunnosta tai kokemuksesta riippumatta. Team Nordic Traililla on yli 70 ryhmää ja yli 3500 juoksijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olet lämpimästi tervetullut jäseneksi Team Nordic Trail:iin. Lue lisää »


    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite