/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    PAKKAUSLISTOJA ERI PITUISILLE RETKILLE

    Retkelle lähtöä on aina syytä valmistella ja suunnitella etukäteen. Lyhyelle päiväretkelle voi toki lähteä suunnittelematta ja vaikka ilman retkivarusteita. Mutta mitä pidempi reissu on edessä, sitä tärkeämpää on ennakkovalmistelu. Yksi kriittinen kohta on pakkaaminen. Pakkauslistat ovat käteviä ja auttavat muistamaan ottamaan kaiken tarpeellisen mukaan. Mikä olisikaan ikävämpää kuin huomata kesken retkeä, että tulitikut ovat unohtuneet tai pimeän aikaan retkeillessä otsavalon varaparistot olisivat jääneet kotiin.

    Näiden listojen avulla saat hyvän pohjan retken suunnitteluun.

    Hyvä tapa käyttää pakkauslistoja on ensin merkitä, kun tavara on kerätty ja odottaa pakkaamista, ja vielä erikseen merkitä kun varuste on pakattu mukaan. Tämän voi tehdä esimerkiksi niin, että kerätty tavara merkataan poikkiviivalla laatikkoon. Kun se on pakattu, merkitään toinen poikkiviiva. Näin tietää, että kun laatikossa on X, on varuste varmasti pakattu mukaan rinkkaan tai reppuun.

    Varustelistan sisältö vaihtelee aina hieman sään, kohteen, vuodenajan ja omien mieltymysten mukaan, mutta näillä pakkauslistoilla pääset hyvään alkuun - ja retkelle!

    Selaa klubilaisten pakkauslistoja ja jaa oma pakkauslistasi

    Mitkä ovat sinun vakiovarusteesi retkellä? Onko sinulla käytössä itse tehty ja hyväksi havaittu pakkauslista, jota hyödynnät retkillä?

    Keräämme 365-klubilaisten ja Partioaitan henkilökunnan pakkauslistoja sivuillemme. Pakkauslista voi olla tehty päiväretkeä, yön yli retkeä tai viikonloppuvaellusta varten. Se voi olla myös esimerkiksi melontaretkelle tai fatbike-retkelle.

    Lue lisää »

    Pata Degermanin pakkauslistat extreme-olosuhteisiin

    Patan vinkit ja pakkauslistat vaativimpiin olosuhteisiin. Pakkauslistat myös ladattavissa PDF:nä ja Excelinä.

    Mitä omia varusteita armeijaan?

    Katso vinkit ja varusteet, jotka helpottavat arkea palveluksessa ja tekevät kasarmi- ja leirielämästä mukavampaa ja lämpimämpää.

    Pienen partiolaisen ensimmäiset varusteet

    Pieni partiolainen tarvitsee muutamia perustarvikkeita retkille ja leireille. Ne ovat usein pitkäikäisiä hankintoja, ja esimerkiksi otsalampulle ja puukolle löytyy käyttöä partioharrastuksen ulkopuolellakin.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite