/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pakkauslistat

    Pakkauslistoja eri pituisille retkille kesällä ja talvella. Näiden listojen avulla saat hyvän pohjan retken suunnitteluun.

    Retkelle lähtöä on aina syytä valmistella ja suunnitella etukäteen. Lyhyelle päiväretkelle voi toki lähteä suunnittelematta ja vaikka ilman retkivarusteita. Mutta mitä pidempi reissu on edessä, sitä tärkeämpää on ennakkovalmistelu. Yksi kriittinen kohta on pakkaaminen. Pakkauslistat ovat käteviä ja auttavat muistamaan ottamaan kaiken tarpeellisen mukaan. Mikä olisikaan ikävämpää kuin huomata kesken retkeä, että tulitikut ovat unohtuneet tai pimeän aikaan retkeillessä otsavalon varaparistot olisivat jääneet kotiin.

    Hyvä tapa käyttää pakkauslistoja on ensin merkitä, kun tavara on kerätty ja odottaa pakkaamista, ja vielä erikseen merkitä kun varuste on pakattu mukaan. Tämän voi tehdä esimerkiksi niin, että kerätty tavara merkataan poikkiviivalla laatikkoon. Kun se on pakattu, merkitään toinen poikkiviiva. Näin tietää, että kun laatikossa on X, on varuste varmasti pakattu mukaan rinkkaan tai reppuun.

    Varustelistan sisältö vaihtelee aina hieman sään, kohteen, vuodenajan ja omien mieltymysten mukaan, mutta näillä pakkauslistoilla pääset hyvään alkuun - ja retkelle!

    Pata Degermanin pakkauslistat extreme-olosuhteisiin

    Patan vinkit ja pakkauslistat vaativimpiin olosuhteisiin. Pakkauslistat myös ladattavissa PDF:nä ja Excelinä.

    Mitä omia varusteita armeijaan?

    Katso vinkit ja varusteet, jotka helpottavat arkea palveluksessa ja tekevät kasarmi- ja leirielämästä mukavampaa ja lämpimämpää.

    Pienen partiolaisen ensimmäiset varusteet

    Pieni partiolainen tarvitsee muutamia perustarvikkeita retkille ja leireille. Ne ovat usein pitkäikäisiä hankintoja, ja esimerkiksi otsalampulle ja puukolle löytyy käyttöä partioharrastuksen ulkopuolellakin.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite