Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Maastopyöräily

    Maastopyöräily - Leveämmät renkaat ja epätasaisemmat polut

    Maastopyöräilyssä yhdistyy upeasti luonnossa olo, itsensä haastaminen ja liikunta. Maastopyöräilystä onkin tullut suosittu laji, ja maastopyöräilyreittejä löytyy jo useista eri kansallispuistoista ja muista luontokohteista. Kunnioitathan kuitenkin luontoa ja ajat maastopyöräilyyn tarkoitetuilla reiteillä. Tutustu valikoimaamme vaatteita sekä varusteita ja lähde haastamaan itseäsi maastopyörän satulaan!

    Maastopyöräilyvaatteet - Maastoajoon mitoitetut ulkoiluvaatteet

    Monet pyöräilijät käyttävät pehmustettuja alushousuja maastopyöräilyhousujen tai shortsien alla. Pehmustetut pyöräilyhousut jalassa epätasaisessa maastossa on turvallisempaa ja miellyttävämpää ajaa. Maastopyöräilyshortsit ja pyöräilyyn mitoitetut ulkoiluhousut ovat paras valinta päällimmäiseksi kerrokseksi. Pyöräilyhousujen taskut on sijoitettu strategisesti tarjoamaan helpon pääsyn tarvittaviin esineisiin ilman haittaa pyöräillessä. Pyöräilyshortsit ja -housut on suunniteltu istumaan napakasti ja tarjoamaan riittävän liikkumavapauden, jotta ne pysyvät paikallaan ja mahdollistavat esteettömän ajokokemuksen.

    Yläosat, joiden materiaali on joustava ja mitoitus hieman helmasta pidempi, sopivat hyvin maastopyöräilyyn. Hyvä maastopyöräilytakki on toiminnallinen ja pitää lämpimänä, kuivana ja suojattuna haastavimmissakin olosuhteissa. Erityisesti syksyisillä poluilla pyöräillessä kannattaa panostaa hyviin hanskoihin, joiden avulla saa hyvän pidon tangosta ja kädet pysyvät lämpimänä. 

    Maastopyöräilyvarusteet - Tarvikkeet vaivattomasti mukana poluilla

    Maastopyöräilyvarusteista tärkein on kypärä, joka tarjoaa suojaa pääkolhuilta. Seuraavaksi tulee juomareput tai vyölaukut, jotka tarjoavat kätevän tavan kuljettaa tarvikkeita ja varusteita maastopyöräillessä. Maastopyöräretkelle kannataa pakata mukaan työkalut, jolla voi tarvittaessa huoltaa pyörää, eväitä, juomarakko- tai pullo sekä kartta tai urheilukello.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite