Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten saappaat

    Meiltä löydät erilaisia naisten saappaita moneen eri tarkoitukseen, etsitpä sitten kumisaappaita tai lämpimiä talvisaappaita, joilla etenet kylmän loskan läpi varpaita kastelematta ja vilustuttamatta. Löydät varmasti oikeat saappaat laajasta valikoimastamme, tutustu nyt!

    Naisten saappaita moneen käyttöön

    Kumisaappaita parempia kenkäpareja ei todennäköisesti olekaan, millä voit luotettavasti juosta sateessa lasten kanssa ja hypätä yhdessä lätäköihin tai vaikka vain lakaista lehdet syksyllä kastelematta varpaita. Kumisaappaat sopivat täydellisesti myös kalastukseen, ratsastukseen, kävelyyn ja moniin muihin aktiviteetteihin ulkona.

    Kylmänä ja sateisena päivänä on ihana pukea jalkaan lämpimät, vuorilliset kumisaappaat tai vettäpitävät talvisaappaat. Kylmien säiden saapuessa talvisaappaat lämmittävät jalkoja ihanasti pidemmän vartensa ansiosta. Kun jalat ovat lämpimät, pystyy talviseikkailuistakin nauttimaan paremmin.

    Jos sää lähestyy nollaa tai pakkasasteitakin on jo mittarissa, tarvitaan myös kumisaappaalta muutakin kuin täydellistä vedenpitävyyttä. Tretornilta löytyy innovatiivisia talvisaappaita, jotka ovat ihanteellisia arkeen ja kaupunkiin. Talvisaappaissa on monesti käytetty neopreeniä, huopaa tai pehmeitä tekoturkisjäljitelmiä tuomassa lämpöä ja monipuolisuutta jalkineisiin.

    Mihin käyttöön kumisaappaat tulevat?

    Ensin tulisi miettiä, minkälaiseen käyttöön kumisaappaat tulevat. Kumisaappaat voidaan jakaa karkeasti kahteen luokkaan: toisaalta on muodikkaita saappaita, jotka voivat olla sirot, puolipitkät tai värikkäät, ja jotka sopivat tyylinsä puolesta täydellisesti kaupunkilookiin. Toisaalta on olemassa erittäin toimivia kumisaappaita aktiiviseen käyttöön. Jos kumisaappaita käytetään metsästykseen tai pitkiin kävelyihin, jopa vaelluksiin kosteissa olosuhteissa, korkeammat varret ja karkeasti kuvioidut, paksummat pohjat ovat ihanteellisia. 

    Suosittuja merkkejä valikoimassamme ovat Nokian ja Tretornin kumisaappaat. Nokian saappaissa on klassikkomalleja ja ikisuosikkeja korkeammalla ja matalammalla varrella. Tretornin valikoimasta löytyy monipuolisesti malleja erilaisista kaupunkisaappaista jykevämpiin maastosaappaisiin sekä talvikumisaappaisiin.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite