/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tretorn Rain Jacket From the Sea

    Maailman merissä velloo loputon määrä muovijätettä, joista osa on kalastajien pois heittämiä kalastusverkkoja. Kalastusverkot ovat valmistettu usein nailonista ja niiden hajoaminen luonnossa kestää jopa satoja vuosia. Meressä kelluviin, hylättyihin kalastusverkkoihin voi jäädä kiinni muuta roskaa sekä mereneläviä, ja verkot voivat toisaalta törmätä esimerkiksi koralleihin, särkien ekosysteemejä.

    Tretorn vähentää käytettyjen kalastusverkkojen joutumista mereen valmistamalla verkoista kierrätetystä materiaalista sadetakin - Rain Jacket From the Sea.

    Suosittuja Tretorn-tuotteita 
    Katso muita Tretorn tuotteita

    Tretorn

    Tretorn on perustettu 1891 Helsingborgissa, Ruotsissa, perustajanaan Henry Dunker. Tretorn on valmistanut pitkän historiansa aikana erilaisia tuotteita raakakumista ja kalosseista renkaisiin. Tretorn tunnetaan laadukkaana ja innovatiivisena merkkinä, joka haluaa kehittää tuotteita ja markkinoita, oli sitten kysymys metsästys-, kalastus- tai vapaa-ajan saappaista. Inspiraation ja muodin Tretorn hakee edelleen pohjoismaisesta luonnosta ja elämäntavoista.

    Vuonna 1905 Tretorn myi yli miljoona kumisaapasta Euroopassa, valmisti ensimmäiset kumipohjaiset tenniskengät maailmassa ja aloitti ensimmäisten Tretorn-tennispallojen valmistamisen. Vuonna 1930 Tretornilla oli tyylikkäitä canvas-kenkiä, kumipohjaisia urheilukenkiä ja täysi kumisaapasmallisto. Tretorn oli myös ensimmäisiä paineellisten tennispallojen valmistajia.

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite