Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (106)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok

    Reput

    Reppu on yksi tärkeimmistä toimivan arjen kulmakivistä. Useimmat saavat ensimmäisen oman repun selkäänsä jo kauan ennen koulun alkua. Yksi suosituimmista ja rakastetuimmista repuista on Fjällräven Kånken, jota löytyy eri väreissä ja koissa. Reppuvalikoimamme on laaja ja reppujen ominaisuudet ovat niin monipuolisia, että sopiva reppu löytyy varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen. Siksi kannattaakin lähteä miettimään repun valinnassa, millaiseen tarpeeseen olet sitä hankkimassa. Hyödynnä oppaamme repun valintaan!

    Opas repun valintaan »

    Oikeanlainen reppu on hyvä selälle

    Reppu on paitsi käytännöllinen kantolaite moninaisille tavaroille, se on myös selälle ja koko keholle parempi tapa kuljettaa suuriakin määriä varusteita. Hyvin suunnitellut reput istuvat napakasti käyttäjänsä selkään ja pitävät täytenäkin painopisteen lähellä kehon omaa painopistettä. Repun kantohihnat on hyvä olla jämäkät, mutta reilusti pehmustetut, etteivät ne ala paina pidemmillä taipaleilla.

    Reppuja joka lähtöön

    Laadukas ja hyvin suunniteltu yleisreppu sopii moneen menoon, mutta lisäksi reppuvalikoimasta löytyy malleja, jotka on suunniteltu esimerkiksi tiettyyn aktiviteettiin tai olosuhteisiin. 
    • Lasten reput ovat suunniteltu lasten tarpeisiin ja lasten selälle sopivaksi. Reppuun onkin sitten hyvä kerätä aarteita seikkailuilta, kun monipuolisiin säilytystaskuihin sujahtavat kävyt, kivet ja oksat metsäretkeltä mukaan!
    • Koulun alkaessa voi tulla ajankohtaiseksi hankkia opintaipaleelle kunnollinen koulureppu.
    • Vettähylkivät ja vedenpitävät reput pitävät varusteet kuivana kosteissakin olosuhteissa. Jos esimerkiksi pyöräilet töihin tai kouluun, näitä kannattaa myös harkita vaihtoehtona, niin ei sade ja rapa haittaa.
    • Päiväreppu puolestaan on reppu, joka soveltuu hyvin yhden päivän retkille ja ulkoiluun. Päivärepun voi ottaa mukaan myös vaellukselle ja sen kanssa voi tehdä lyhyempiä retkiä, jos leiriydyt pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan.
    • Tietokonereppuja eli läppärireppuja löytyy 13-17" kokoisille kannettaville tietokoneille. Ne ovatkin aktiivisen opiskelijan ja tietotyöläisen ehdoton luottotuote arjessa ja matkoilla!
    • Juoksu- ja juomareput ovat oivia esimerkiksi juoksuun ja hiihtoon. Kevyet juoksureput pysyvät napakasti selässä kovassakin vauhdissa ja juomaa on saatavilla kätevästi.
    • Laskureput eli laskettelureput on suunniteltu juuri kyseiseen lajiin. Niistä yleensä löytyy paikat suksille tai laudalle sekä muille laskuvarusteille.
    • Metsästysrepuissa on runsaasti taskuja ja lokeroita erilaisille tarvikkeille, ja löytyypä sellaisiakin reppuja, joissa on tuoli mukana.

    Rakasta reppuasi

    Kun olet löytänyt itsellesi sopivan repun, pidäthän siitä huolta, jotta se kestää käytössäsi hyvänä mahdollisimman pitkään. Mikäli päädyit rakastettuun Fjällräven Kånken -reppuun, katso oppaastamme vinkit sen pesuun ja huoltoon!

    Kånkenin pesu ja huolto »

    Lue lisää
    Suodatin
    Vihreämpi Valinta
    • (106)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite