Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Hameet ja mekot

    Naisten hameet ja mekot tuovat kesän mieleen, mutta myös muille vuodenajoille on omat mallinsa. Ilmava kesämekko on ihana pukea päälle kesän lämpimimpinä päivinä. Kaunis kukkamekko, varvassandaalit ja leveälierinen aurinkohattu henkivät klassista kesäilmettä. Pitkähihaiset mekot ja neulemekot ovat täydellisiä syksyn ja kevään viileisiin päiviin.

    Talvella neulemekko toimii yhdistettynä villaisiin sukkahousuihin; tässä asussa vietät ihanan koti-illan tai suuntaat ystävien luo kylään. Mekkoja löytyy siis kaikkiin vuodenaikoihin, aina kevyistä ja hihattomista, hieman paksumpiin lyhythihaisiin ja lämpimiin villamekkoihin saakka.

    Hame toimii niin arjessa kuin retkeillessäkin. Retkeilyyn täydellinen vaihtoehto on skort eli shortsihame: tavalliselta näyttävä hame, jonka alle kätkeytyy shortsit. Matkailuun suunnitellut hameet ovat hengittäviä ja usein niissä on käytännöllisiä taskuja. Toppahame on erinomainen viileiden kelien lämmittäjä. Toppahame on nopea pukea ulkoillessa housujen päälle, ja leggingsien kanssa hametta voi käyttää myös arkipukeutumisessa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite