Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten kevytuntuvatakit

    Kevytuntuvatakki on täydellinen ulkoilijan kumppani Suomen kaltaisessa maassa, jossa viileitä aamuja ja iltoja on suurimman osan vuodesta. Nimensä mukaisesti takki on kevyt, mutta painoonsa nähden lämmin.

    Untuvatakeissa, erityisesti kevytuntuvatakeissa, voi olla suuriakin eroja siinä, minkälaisissa lämpötiloissa niitä on miellyttävä käyttää. Osa malleista on selvästi hyvin kevyitä ja tarkoitettu lähinnä viileisiin kevät-, kesä- tai syyspäiviin tai välikerrostakiksi. Jotkin mallit ovat niin lämpimiä, että niillä pärjää hyvin suurimman osan Suomenkin talvesta. Yhteistä kevyille untuvatakeille on, että niissä on täytteenä oikeaa untuvaa, joka on eristemateriaalina ylivoimainen painoonsa nähden. Mikään synteettinen täyte ei vedä vertoja hanhenuntuvalle. Siksi kevytuntuvatakit on syytä selkeästi erottaa kevyistä toppatakeista, joissa täytteenä voi olla esimerkiksi vanua tai muuta synteettistä materiaalia. 

    Kevytuntuvatakki miehelle

    Miehille on valikoimassamme upeita, kevyitä ja lämpimiä kevytuntuvatakkeja maailman tunnetuimmilta brändeiltä. Osa valmistajista käyttää materiaaleinaan kierrätettyä untuvaa kuten tässä Patagonian Jackson Glacier -takissa. Vaihtoehtoja löytyy monissa eri väreissä ja moniin eri ulkoilumuotoihin kävelystä reippaampaan liikuntaan. Brändeistä suosituimpia vuodesta toiseen ovat olleet Fjällräven, Patagonia ja The North Face. Lämpimästi tervetuloa myymälään kokeilemaan eri malleja ja löytämään juuri itsellesi sopiva kevytuntuvatakki. Autamme mielellämme oikean takin valinnassa.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite