Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten parkatakit

    Miesten parkatakki on monikäyttöinen talvitakki niin ulkoiluun kuin kaupunkiin ja arkeenkin. Parkatakit ovat yleensä pidempiä, joten ne antavat suojaa kylmyydeltä ja tuulelta mukavasti pituudensa ansiosta. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman erilaisia miesten parkatakkeja. Tutustu valikoimaan alla sekä myymälöissämme!

    Suosituimmat miesten parkatakit

    Miesten suosituimpia parkatakkeja ovat ainakin Fjällrävenin parkatakitCanada Goosen parkatakit sekä Patagonian parkatakit. Valikoimamme on laaja ja laadukas, joten uskomme, että löydät tarpeisiisi sopivan parkatakin. 

    Miesten talviparkatakin valinta

    Ja jos takin valinta talveksi mietityttää, kannattaa miettiä ainakin seuraavia asioita:

    • Vuoren paksuus: paksu vai ohut vuori?
    • Vedenpitävyys: vedenpitävä vai vettä hylkivä?
    • Taskujen määrä ja sijoittelu
    • Takin pituus
    • Takin huollettavuus: pesuohjeet
    • Vetoketju: kaksisuuntainen vai yksisuuntainen?
    • Tyyli ja malli oman maun mukaisesti

    Olemme laatineet oppaan miesten talvitakin valintaan ja uskomme, että saat siitä hyödyllisiä vinkkejä takin valintaan, jotta löydät kerralla oikeanlaisen takin. Autamme sinua mielellämme myös myymälöissämme!

    Parkatakin pesu ja hoito

    Oikein pestynä ja hoidettuna parkatakkisi palvelee sinua pidempään. Noudata aina parkatakin omia pesu- ja hoito-ohjeita, sillä takin päälliskankaat, turkisreunukset tai muut yksityiskohdat saattavat vaatia erityisiä puhdistuskeinoja, kuten kuivapesun pesulassa. Useat valmistajat sitovat myös tuotetakuun tuotteen asianmukaiseen hoitoon, joten tämänkin takia on syytä kiinnittää huomiota tuotteen pesulappuun.

    Mikäli parkatakkisi on untuvaa, on hyvä tietää, että puhdas untuva eristää paremmin kuin likainen eli puhtaana takki lämmittää paremmin. Säännöllisessä käytössä untuvatakki kannattaa pestä kerran vuodessa. Tästä lisää vinkkejä untuvatakin pesuun ja hoitoon »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite