Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Miesten sadetakit ja sadeviitat

    Meillä on laadukas valikoima miesten sadetakkeja ja sadeviittoja. Miesten sadeviitta tai sadeponcho on hyvä vaihtoehto perinteiselle sadetakille. Sen alle usein mahtuu esimerkiksi myös rinkka, reppu tai laukku, jolloin sateen yllättäessä sinä ja tavarasi säilytte kuivana. Valikoimastamme löytyy miesten sadetakkeja esimerkiksi Fjällräveniltä, Tretornilta ja Vaudelta. Tutustu miesten sadetakkivalikoimaamme alla ja myymälöissämme!


    Miesten vedenpitävä sadetakki ja sadeviitta

    Jos olet hankkimassa vedenpitävää takkia, kannattaa miettiä tarvitsetko perinteisen sadetakin, sadeviitan vai olisiko esimerkiksi kuoritakki paras vaihtoehto tarpeisiisi.

    • Miesten yksinkertainen sadetakki on täysin vedenpitävä. Yksinkertaisen kumi- tai polyuretaanimateriaalinsa sekä mallinsa ansiosta, sadetakit ovatkin esimerkiksi työmatkoille, koiran ulkoilutukseen, festareille tai kalastukseen loistava valinta.
    • Miesten sadeviitta sopii myös arkeen, sekä esimerkiksi vaelluksille. Sadeviitat pakkautuvat helposti, eivät paina paljoa ja viitta on helppo vetää päälle sateen kohdatessa. Monen sadeviitan alle mahtuu myös rinkka!

    Perinteisen sadetakin huono puoli on sen heikko hengittävyys. Mikäli liikut paljon ja sadetakin tulisi siksi hengittää, kannattaa tutustua miesten vedenpitäviin kuoritakkeihin. Ja jos haluat vedenpitävän mutta hengittävän sadeasun, valitse takin kaveriksi myös miesten vedenpitävät kuorihousut.

    Autamme valinnassa mielellämme myymälöissä ja hyödynnä myös valintavinkit oppaastamme!

    Kuinka valita vedenpitävä takki »

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite