Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Miesten untuvatakit

    Etsinnässä laadukas ja lämmin miesten untuvatakki? Tulit oikeaan paikkaan, sillä untuvatakkivalikoimamme ei jätä ketään kylmäksi! Meiltä löydät laajan valikoiman eri pituisia ja eri sääolosuhteisiin soveltuvia miesten untuvatakkeja. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Miesten untuvatakkeja moneen tarpeeseen

    Jos vaadit untuvatakiltasi tinkimätöntä laatua, taattua lämpöä ja silmiä hivelevää tyyliä, kannattaa tutustua ainakin Fjällrävenin Expedition-mallistoon. Miesten untuvatakkivalikoimme on kuitenkin laaja, ja löydät untuvatakkeja Fjällrävenin lisäksi esimerkiksi Canada Gooselta, Patagonialta, The North Facelta, Arc'teryxiltä ja Marmotilta. Ja jos etsit lämmintä untuvatakkia vähän leudommille keleille, kevytuntuvatakki voisi olla hyvä vaihtoehto tarpeisiisi.

    Mitä ottaa huomioon untuvatakin valinnassa?

    Untuva on mainio materiaali talvivaatteissa ja siihen kannattaakin tutustua materinaalina. Jos termit, kuten fill power tai höyhenen ja untuvan ero aiheuttavat päänvaivaa, ei hätää, olemme vastanneet 10 yleiseen kysymykseen untuvasta »

    Yleisestikin talvitakin valinnassa kannattaa huomioida käyttötarkoitus, sääolosuhteet ja omat mieltymykset. Näiden lisäksi kannattaa miettiä takin pituutta, taskujen määrää ja niiden sijoittelua, huppua ja materiaalivalintoja. Saat apua oikeanlaisen takin valintaan asiantuntevilta myyjiltämme myymälöissämme ja nappaa myös vinkit talvitakin valinta -oppaastamme, johon olemme koonneet hyviä vinkkejä takin valintaan!

    Miesten untuvatakin pesu ja hoito

    Kun olet löytänyt itsellesi untuvatakin, pidäthän siitä huolta asianmukaisesti, jotta se säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. 

    Untuvatuotteiden pesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on siten lämpimämpi. Pese aina takin omien pesuohjeiden mukaisesti. Untuva on kuitua hinnakkaampi täyte, mutta oikein hoidettuna se on pitkäikäinen ja maksaa itsensä takaisin. Untuvatakki kannattaa myös säilyttää väljästi ja ilmavasti kuivassa huoneenlämmössä. Olemme koonneet ohjeet untuvatakin pesuun sekä myös sen oikeanlaiseen säilytykseen - hyödynnä ne ja käytä untuvatakkiasi vielä pitkään!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite