Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten ulkoilutakit ja retkeilytakit

    Miesten ulkoilu- ja retkeilytakit käyvät niin arkeen kuin vapaa-aikaan! Usealle ulkoilutakista tuleekin se oma luottotakki eri tilanteisiin. Ulkoilu- ja retkeilytakkia valitessa kannattaakin miettiä, että millaisiin käyttötarkoituksiin olet takkia hankkimassa ja sen pohjalta valita juuri sinulle sopiva. Kurkkaa valikoimamme alta!

    Takin mukavuus, hengittävyys ja lämmöneristys sekä eri toiminnallisuudet kannattaa huomioida valinnassa. Miesten ulkoilu- ja retkeilytakeista löytyy mm. niin softshelliä, Fjällrävenin G-1000-kankaista kuin tuuli- ja kuoritakkiakin. Mikäli et ole aivan varma millaisen takin tarvitset, älä epäröi vetää meitä hihasta myymälässä. Lisäksi katso myös oppaamme takin valintaan!

    Ulkoilu- ja retkeilytakin valinnassa huomioi käyttömukavuus ja toiminnallisuus

    Taskut, huppu ja tuuletusaukot vaikuttavat olennaisesti käyttömukavuuteen ja sitä kautta myös siihen, kuinka paljon takkia tulee lopulta käytettyä. Taskuihin saa kätevästi käsien ulottuville kaiken tarvittavan, ja huppu sekä tuuletusaukot on kiitollinen, kun lämpötila ja sää vaihtelee.

    Miesten ulkoilutakeissa Fjällräven on erittäin suosittu brändi. Fjällrävenin omat G-1000 Eco ja G-1000 HeavyDuty -kankaat ovat saaneet paljon kiitosta juurikin eri ominaisuuksistaan ja sopivuudestaan Pohjolan sääolosuhteisiin.

    "Paras takki ikinä. Loistava huppu, mainiot taskut. Hyvät ventilaatiot, jotka sallivat pääsyn väliasun taskuihin. Tekee sen mitä lupaa ja mihin on suunniteltu," hehkuttaakin eräs asiakkaamme Fjällrävenin Keb Jacket -takkiaan.

    Pidä huolta retkeilytakistasi – pese ja huolla oikein

    Huoltamalla retkeilytakkiasi pidennät sen käyttöikää ja varmistat, että se toimii, kuten pitääkin eli esimerkiksi pitää vettä. Tiesitkö vaikkapa, että kuoritakki tulee pestä, sillä lika kuluttaa sen kalvoa? Lähes kaikki nykyaikaiset retkeilyvarusteet, myös kuorivaatteet, voi pestä vedellä ja sopivalla pesuaineella. Muista noudattaa vaatteiden omia pesuohjeita. G-1000-kankaiset takit kannattaa vahata, jotta kangas hylkii vettä ja tuulta. Jos vahaus ei ole vielä tuttua, katso ohjeet G-1000-kankaan vahaukseen. Muistathan, että G-1000 takki kannattaa pestä ennen vahausta, sillä vaha tarttuu huonommin likaiseen kankaaseen. Olemme koonneet myös kattavan vaatteiden pesu, huolto ja hoito -oppaan, kurkkaa se ja hyödynnä vinkit!

    Psst. Tiesithän, että 365-klubilaisena voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään. Jatkuva etu on vain 365-klubin jäsenille. Lue lisää!

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite