Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Miesten anorakit

    Alkuperäista anorakkia käytettiin ankarissa olosuhteissa Grönlannissa ja ne tehtiinkin karibun tai hylkeen nahasta. Nykyajan materiaaleissa otetaan huomioon paitsi lämmönpitokyky ja miellyttävyys käytössä, myös ympäristöasiat. Miehille on omat anorakkimallinsa, mutta myös unisex-mallit ovat olleet suosittuja.

    Anorakki on ajaton vaate, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin. Vaelluksella ja retkillä se on mainio matkakumppani, joka suojaa tuulelta, auringolta, sateelta sekä hyönteisiltä. Anorakista on tullut myös muotivaate, joka on täysin salonkikelpoinen kaupunkien sykkeeseen.

    Mutkaton miesten anorakki

    Miesten anorakit on suunniteltu miehiä varten, miehen vartalon ominaispiirteet huomioon ottaen. Värimaailma on nykyään ihailtavan runsas eikä kaikki vaihtoehdot ole suinkaan pelkkää mustaa ja sinistä. Punainen, keltainen ja oranssi ovat tuttuja värejä ja sopivatkin erityisen hienosti suomalaiseen syysmaisemaan ja erinomaisesti suomalaisen miehen päälle. 

    Tervetuloa anorakkikaupoille Partioaittaan, joko myymälään tai verkkokauppaan! Autamme mielellämme parhaan vaihtoehdon löytämisessä juuri sinun tarpeeseesi.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite