Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vihreämpi Valinta
    • (5)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Gore-Tex

    Naisten ulkoilukengät

    Naisten ulkoilukengät sopivat arjen kävelylenkeille, päiväretkille ja muuhun monipuoliseen ulkoiluun. Ulkoilukengissä on sekä matalavartisia että keskikorkealla varrella varustettuja jalkineita. Jos kaipaat hieman enemmän tukea ja suojaa nilkoille, silloin kannattaa valita keskikorkealla varrella varustetut naisten ulkoilukengät.

    Lämpimille kesäkeleille sopivat erinomaisesti hyvin hengittävät, kevyistä päällysmateriaaleista valmistetut kengät. Kevään ja syksyn viileämmät ilmat vaativat jo hieman enemmän suojaa tuovia kenkiä, jolloin vedenpitävän kalvon omaavat ulkoilukengät ovat oiva valinta. Vedenpitävillä kengillä voit huoletta suunnata ulkoilemaan, vaikka sää ei olisikaan aivan parhain.

    Huippubrändien ulkoilukengät takaavat laadun, joten voit keskittyä vain oikeanalaisten kenkien valintaan. Meiltä löydät naisten ulkoilukenkiä mm. Hanwagilta, Salomonilta ja Merrelliltä. Myös monelta muulta laatumerkiltä löytyy jalkineita monenlaiseen ulkoiluun. Valitse omaan käyttötarkoitukseen ja tyyliin parhaiten sopivat kengät, ja olet valmis nauttimaan kävelyistä luonnon helmassa ja kaupungin kaduilla.
    Lue lisää
    Suodatin
    60 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite