Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Salomon

    Salomonin kengillä, vaatteilla ja varusteilla saat urheilulajeista enemmän irti. Huippulaadukkaat ja huolellisesti suunnitellut tuotteet istuvat hyvin ja toimivat vaativimmissakin suorituksissa, lisäten suoritusvarmuuttasi, kun varusteiden toimivuutta ei tarvitse arvailla.

    Salomon on alun perin ranskalainen, laadukkaita urheiluvaatteita, -välineitä ja kenkiä valmistava yritys, jonka perustivat Francois Salomon yhdessä vaimonsa sekä poikansa Georges Salomonin kanssa 1947. Vuonna 2017 yritys täytti siis 70 vuotta. 

    Salomon valmistaa huippulaadukkaita vaatteita, välineitä ja kenkiä useisiin urheilulajeihin. Tärkeimmät lajiryhmät ovat maastojuoksu (polkujuoksu), retkeily, vaeltaminen, kiipeily, hiihto ja lumilautailu. Salomon valmisti aikaisemmin myös huippulaadukkaita, ja huippusuosittuja, rullaluistimia, mutta ei ole useaan vuoteen enää julkaissut uusia malleja.

    Salomon-brändi omistaa myös pyörien varaosia valmistavan Mavicin sekä lumilautailijoille vaatteita suunnittelevan Bonfiren. Salomonin pääkonttori ja suunnitteluyksikkö sijaitsevat Ranskassa.

    Salomon on vastuullinen valmistaja, joka haluaa panostaa myös ekologisuuteen. 

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite