/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Patagonia Shell, Yeah!

    Yhtenä keinona ratkaistakseen maailman muoviongelman, Patagonia teettää kierrätetyistä muovipulloista polyesterilankaa, josta voidaan valmistaa kuoritakkeja. Takit kestävät säässä kuin säässä, eikä niihin ole käytetty lainkaan uusia materiaaleja. Kaikki Patagonian kuoritakit on valmistettu 100 %:sesti kierrätetyistä materiaaleista. Tuotteet ovat myös Fair Trade Certified™ -ommeltuja. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi kierrätysmateriaaleista valmistetuista kuoritakeista.

    Lue Patagonian Fair Trade Certified™ -tuotannosta tarkemmin täältä.

    Shell, Yeah!

    Patagonia

    Patagonia on erityisesti ympäristöystävällisten tekstiilien valmistukseen erikoistunut yhdysvaltalainen yritys. Patagonian tekstiilien materiaaleista 76 % oli valmistettu kierrätysmateriaaleista vuonna 2010.

    Yhtiö rahtaa vuosittain tonneittan keinotekstiilejä Japaniin uudelleenkäsittelyä ja uuden nylon-/polyestermateriaalin tuotantoa varten. Villa- ja luomupuuvillamateriaalit käsitellään mekaanisesti Italiassa. Nämä materiaalit pilkotaan kuitutasolle, josta muodostetaan kierrätettyä puuvilla- ja villamateriaalia. Patagonia on onnistunut ratkaisemaan materiaalien kierrätyksen monet haasteet menestyksekkäällä tavalla.

    Materiaaliensa lisäksi Patagonia huolehtii ympäristöstään mm. lahjoittamalla vuotuisesta liikevaihdostaan yhden prosentin "1 % procent for the planet" -ohjelmaan, rahoittamalla ympäristöohjelmia sekä osallistumalla Patagonian kansallispuiston perustamiseen.

    Reduce, Reuse, Repair, and Recycle

    Lue englanniksi Patagonian ympäristövastuusta.

    Lue lisää
    Uutuuksia ja suosikkeja Patagonialta 
    Katso muita Patagonia tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (7120.19 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite