/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-lehti

    365-klubin jäsenenä saat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiin postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta.

    365-lehti #1 2021

    Lue uusin verkkolehti!

    Vanhemmat lehdet

    Voit lukea vanhempia lehtiä issuu.com -palvelussa täällä.

    Osoitteenmuutos ja lehden peruminen

    Voit muuttaa osoitettasi tai perua lehden tilauksen omilla sivuillasi kirjautumalla sivuillemme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, lähetäthän ystävällisesti sähköpostia partioaitta@partioaitta.fi osoitteeseen.

    Partioaitan tuottama outdoor-lehti

    Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi lehti pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.

    Vihreä lehti

    Pyrimme kaikissa vaiheissa siihen, että 365 vaikuttaisi haitallisesti ympäristöön niin vähän kuin mahdollista.

    Metsäraaka-aine ja paperi

    Ruotsalainen yritys SCA on Euroopan suurin yksityinen metsänomistaja, jolla on 2,6 miljoonaa hehtaaria metsämaata ja korkeat ympäristötavoitteet. SCA:n tuoreimman kestävyysselvityksen mukaan sen metsien hiilensitovuus - eli niin sanottu hiilinielu - on 4,1 miljoonaa tonnia hiilidioksidia vuodessa. Seitsemän prosenttia SCA:n omistamasta kasvavasta metsämaasta jätetään hakkuukäytön ulkopuolelle, jotta hyödytettäisiin metsien biologista monimuotoisuutta. Partioaitta 365:n valmistamiseen käytetty metsäraaka-aine on FSC-sertifioitua.

    Käyttämämme paperi, SCA:n Grapho Invent, on yksi markkinoiden vähiten haitallisesti ympäristöön vaikuttavista paperilaaduista.

    Painotalojen edelläkävijä

    Vertailtuamme eurooppalaisia painoja olemme päätyneet Virossa sijaitsevaan Kroonpressiin, jossa painetaan useita muitakin suomalaisia laatulehtiä. Kroonpressin ympäristön hyväksi tekemä työ oli valinnassa tärkeä kriteeri. Paino esimerkiksi käyttää vain uusiutuvista energianlähteistä saatavaa sähköä, ja tuotantoprosessissa syntyvä lämpö kerätään talteen. Painon hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet jo viitenä vuonna peräkkäin. Kroonpressin Greenline Print -järjestelmä ilmastokompensoi koko tuotannon — aina paperinvalmistuksesta siihen asti, kun lähetys saapuu postiterminaaliin Helsinkiin.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite