/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »
    365-lehti

    365-lehti

    365-klubin jäsenenä saat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden 2-3 kertaa vuodessa, joko kotiin postitettuna tai digitaalisena näköislehtenä. Lehti postitetaan kotiin lehden tilanneille klubilaisille, jotka ovat tehneet vähintään yhden ostoksen viimeisen kolmen vuoden aikana sekä uusille klubilaisille. Lehden digitaalinen näköislehti on maksutta luettavissa Issuu-palvelun kautta kaikille lehdestä kiinnostuneille.

    Tilaa lehti »

    365-lehti #1 2023

    Lue uusin verkkolehti!

    Vanhemmat lehdet

    Voit lukea vanhempia lehtiä issuu.com -palvelussa täällä.

    Tutustu uusimman lehden tuotteisiin tarkemmin verkkokaupassamme

    Osoitteenmuutos ja lehden peruminen

    Voit muuttaa osoitettasi tai perua lehden tilauksen omilla sivuillasi kirjautumalla sivuillemme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, lähetäthän ystävällisesti sähköpostia partioaitta@partioaitta.fi osoitteeseen.

    Partioaitan tuottama outdoor-lehti

    Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi lehti pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.

    Vihreä lehti

    Pyrimme kaikissa vaiheissa siihen, että 365 vaikuttaisi haitallisesti ympäristöön niin vähän kuin mahdollista.

    Metsäraaka-aine ja paperi

    Ruotsalainen yritys SCA on Euroopan suurin yksityinen metsänomistaja, jolla on 2,6 miljoonaa hehtaaria metsämaata ja korkeat ympäristötavoitteet. SCA:n tuoreimman kestävyysselvityksen mukaan sen metsien hiilensitovuus - eli niin sanottu hiilinielu - on 4,1 miljoonaa tonnia hiilidioksidia vuodessa. Seitsemän prosenttia SCA:n omistamasta kasvavasta metsämaasta jätetään hakkuukäytön ulkopuolelle, jotta hyödytettäisiin metsien biologista monimuotoisuutta. Partioaitta 365:n valmistamiseen käytetty metsäraaka-aine on FSC-sertifioitua.

    Käyttämämme paperi, SCA:n Grapho Invent, on yksi markkinoiden vähiten haitallisesti ympäristöön vaikuttavista paperilaaduista.

    Painotalojen edelläkävijä

    Pyrimme tuottamaan 365-lehden siten, että sen ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Tanskalainen painotalo Stibo Complete on yksi Pohjois-Euroopan johtavia painoja kestävyyttä tarkasteltaessa. 365-lehti painetaan Ruotsissa Tukholman eteläpuolella, lyhyen matkan päässä paperin toimittavasta Holmen-metsäyhtiöstä. Paperi on FSC-sertifioitua. Stibo Completen ISO 14001 -sertifikaatti yhdistettynä pohjoismaiseen Joutsenmerkkiin varmistavat, että yksittäisten tuotteiden ja koko yrityksen ympäristövaikutukset pysyvät täysin hallittuina. 365:n painamisessa käytetään vain sertifioitua vihreää sähköä. Kaikki 365:n tuotannosta syntyvät hiilipäästöt – metsänhakkuista aina Postin Helsingin jakelukeskuksen toimintaan saakka – hyvitetään joka vuosi.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite